Ремейк Prince of Persia: The Sands of Time перенесли на невизначений термін

7 лютого 2021, 19:31оновлено 24 березня 2021, 19:26
Команді потрібно більше часу на доведення проєкта до розуму.
Ремейк Prince of Persia: The Sands of Time перенесли на невизначений термін
Ремейк Prince of Persia: The Sands of Time перенесли на невизначений термін / Ubisoft

Видавець Ubisoft спільно зі студіями Ubisoft Pune і Ubisoft Mumbai оголосили, що ремейк Prince of Persia: The Sands of Time знову відкладається, але чіткої дати релізу цього разу вони називати не будуть.

Спочатку Ubisoft планувала випустити гру в січні, а після – в березні 2021 року. Коли-небудь гра таки вийде на PlayStation 4, Xbox One і ПК (в Epic Games Store, Ubisoft Store, Uplay).

У Твіттері розробники опублікували звернення до фанатів Принца Персії, в якому пояснили, що "прийняли рішення перенести реліз Prince of Persia: The Sands of Time Remake на більш пізній термін. Цей додатковий час на розробку дозволить командам випустити гідний ремейк, який буде здаватися свіжим, залишаючись при цьому вірним оригіналу".

Pince of Persia: The Sands of Time Remake – це ремейк гри 2003 року на зовсім іншому движку, яка завоювала популярність завдяки сюжету та ігровому процесу. За сюжетом, Принц Персії, головний герой гри, випадково звільняє могутні Піски часу з ув'язнення, які перетворюють все в округ в піщаних чудовиськ.

Після цього йому нічого не залишається, крім як з боєм прориватися до годинника, де і зберігався пісок – адже за допомогою них, а також за допомогою кинджала часу можна "відмотати" час назад і запобігти катастрофі.

Трейлер ремейка Prince of Persia: The Sands Of Time

Нагадаємо, що кількома тижнями раніше інший видавець в особі WB Games відклав прем'єру Hogwarts Legacy, рольової гри у всесвіті "Гаррі Поттера", на наступний рік.

За словами відомого журналіста і редактора порталу Kotaku Джейсона Шрейера – "2021 ознаменує собою низку перенесень". Якщо в 2020 році ігри виходили ще в більш-менш звичному графіку, оскільки пандемія мало вплинула на вже готові продукти для 2020 року, то у 2021 і далі масові переклади співробітників на віддалений режим роботи дадуть про себе знати повною мірою.

Втім, конкретні проєкти Шрейер називати не став. Швидше за все, мова йде про ряд ексклюзивів для консолі нового покоління PlayStation 5, які були анонсовані чисто формально, без геймплейних кадрів і будь-якої конкретики. Зокрема, God of War Ragnarok і Gran Turismo 7 з найбільш ймовірних кандидатів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти