Стало відомо, чим компанія Sony порадує в 2021 власників PS5

12 січня 2021, 20:25оновлено 25 березня 2021, 17:45
Також видавець згадав кілька перспективних проєктів від сторонніх розробників.
PS5
Чим Sony порадує своїх власників в 2021 / PS5

У рамках віртуальної виставки CES 2021 компанія Sony показала короткий трейлер майбутніх релізів, з якого ми дізналися приблизні дати виходу декількох проєктів для консолі PlayStation 5.

Зокрема, реліз сиквела God of War 2018 року випуску, який раніше був намічений на 2021, не вшанувався навіть короткої згадки – нова гра про Кратоса з імовірністю 99% переїде на наступний рік.

Що стосується Ratchet & Clank: Rift Apart і Horizon: Forbidden West, то в обох проєктів як і раніше немає точної дати релізу, лише розпливчастий 2021 рік. Нагадаємо, що сюжет першого продовжить історію Ratchet & Clank: Nexus, що вийшов у 2013-му, в той час, як в сиквелі від Guerrilla Games гравці зіткнуться з безліччю нових машин і племен, а також зможуть досліджувати підводний світ

Також видавець згадав кілька перспективних проєктів від сторонніх розробників, які вийдуть в цьому календарний рік.

Kena: Bridge of Spirits – березень 2021 року

Пригодницький екшен з елементами дослідження і динамічними битвами від студії Ember Lab. Гра розповість історію Кени – юного провідника духів, яка відправляється у богом забуту місцину в пошуках священного гірського вівтаря.

Solar Ash – червень 2021 року

Проєкт від творців Hyper Light Drifter запропонує подорож по фантастичному таємничому світу з унікальним яскравим стилем. Гравців чекають знайомства з цікавими персонажами та битви з потужними противниками.

Stray – жовтень 2021 року

Розробкою пригодницької гри про кота в сетинґу похмурого міста майбутнього займається студія BlueTwelve спільно з Annapurna Interactive. Геймплей містить в собі дослідження світу, вирішення головоломок і динамічні сцени.

GhostWire: Tokyo – жовтень 2021 року

Екшен-шутер розробляється Tango Gameworks за підтримки Bethesda Softworks. Гравцям належить використовувати потужний арсенал надприродних здібностей, аби впоратися з незрозумілою загрозою і розкрити таємницю зникнення мешканців Токіо.

Project Athia – січень 2022 року

Гра створюється Luminous Productions за підтримки видавця Square Enix і являє собою проєкт у відкритому світі з повною свободою переміщення.

Нагадаємо, що продажі PS5 в Україні стартували на 19-го листопада. Однак, на цю мить просто так купити пристрій у рітейлерів не вийде – консолей у вільному продажу банально немає.

Крім усього іншого, неможливістю купити PlayStation 5 в офіційних партнерів Sony скористалися спекулянти – так, зокрема, Інтернет заполонили всілякі пропозиції, в яких нову приставку продають за ціною від 20 000 до 40 000 грн.

На цю мить в сервісі PlayStation Store проходить новорічний розпродаж, в рамках якої можна придбати основні хіти та ексклюзиви PS4 за привабливими цінами. Всі пропозиції чинні до 20-го числа.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти