Найочікуваніші ігри зими-весни 2021 на ПК і консолях

30 грудня 2020, 20:46оновлено 26 березня 2021, 17:44
Подивімося, які гучні тайтли чекають нас в першій половині прийдешнього року.
Hitman III
Кадр з Hitman III / IO Interactive

Скільки ігор в сезон треба для щастя? Пару добротних, напевно, вистачить. Взимку-навесні зазвичай виходить не дуже багато ігор, проте в цьому році все виглядає вельми оптимістично – в першу чергу завдяки бажанню Microsoft і Sony продати якомога більше своїх консолей нового покоління у святковий період.

Тут і завершальна частина трилогії про Агента 47, яка похвалиться ексклюзивними плюшками для PS5, і повернення Принца Персії, і перший за довгий час якісний хорор, і море інших подій.

Подивімося, які гучні тайтли чекають нас в першій половині прийдешнього року і що треба просити у Дідуся Мороза. Ігри розміщені по черзі їх виходу:

20 січня виходить продовження знаменитої серії про пригоди найманого вбивці на прізвисько Агент 47 – Hitman 3

Нова частина у всесвіті Hitman стане фіналом трилогії World of Assassination, поява якої відбулася у 2016 році. Гравці Hitman 3 можуть імпортувати локації з попередніх ігор трилогії та отримати більше 20+ локацій під одним дахом. Всі поліпшення рендеринга, анімації та штучного інтелекту, представлені в новій частині, доступні у всіх трьох іграх, що робить Hitman 3 ідеальним місцем для проходження всієї трилогії World of Assassination.

Крім того, в грі буде підтримка особливостей революційного контролера DualSense – також в комплекті з кожною копією Hitman III для PS5 буде йти цифрова версія для PS4. Такий крок зробили на догоду VR-режиму, який доступний в грі тільки для минулого покоління.

В PS Store гра коштуватиме 1 999 гривень.

  • В магазині Microsoft Store - 1699 гривень;
  • В магазині EGS - 849 гривень.

28 січня чекаємо страшний і психологічний The Medium

Спочатку проєкт повинен був вийти 10 грудня, але CD Projekt Red буквально знесли плани студії, перенісши на це ж число свій Cyberpunk 2077.

Ключова фішка гри полягає в тому, що дослідження однієї й тієї ж локації буде відбуватися паралельно в матеріальному і духовному світі – ця особливість настільки ненажерлива, що навіть на Xbox Series X гра буде працювати в 4K/30 FPS при включеному рейтрейсингу.

В Microsoft Store гра коштуватиме 1 299 гривень.

  • В магазині Steam - 607 гривень;
  • В магазині EGS - 638 гривень.

4 лютого явить Себе світу гра з всесвіту Vampire: The Masquerade, але про перевертнів, – Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

Головним героєм the Apocalypse є перевертень, на ім'я Гару, член клану вервольфів, який вирішив піти у вигнання після втрати контролю над своєю руйнівною люттю. Кахалу, спраглому спокути й ворожої крові, належить зіграти найважливішу роль у війні між Гару і "Ендроном", великою нафтовою компанією, що прислуговує Вірму, духу скверни та руйнування.

Так, гравців чекає добротна RPG у світі темного фентезі – з безліччю героїв, великим відкритим світом, і безліччю секретів.

В PS Store гра коштуватиме 1 499 гривень.

  • В магазині Microsoft Store - 1419 гривень;
  • В магазині EGS - 1034 гривень.

11 лютого вийде продовження милого, але страшного хорора – Little Nightmares II

Продовження пригодницького хорора, в якому головною героїнею знову стає маленька дівчинка, на ім'я Шоста. У сиквелі, втім, вона не одна – разом з нею подорожує хлопчик, на ім'я Моно, що потрапив у світ, деформований Передачею від далекої вежі.

У нелегкій подорожі Моно і Шоста зіткнуться з безліччю нових загроз з боку жахливих жителів цього світу.

В PS Store гра коштуватиме 649 гривень.

  • В магазині Microsoft Store - 849 гривень;
  • В магазині Steam - 399 гривень.

18 березня побачимо рімейк Prince of Persia: The Sands Of Time

Якщо немає відповідного сценарію, щоб зробити новий продукт (або просто відсутні ресурси), завжди можна збагнути рімейк якогось успішного тайтла. Добре б він виявився старим і навіював лише хороші спогади – до таких можна віднести й Принца Персії: Піски часу.

Це не ремастер (вже добре) і не перезапуск (нейтрально в даній ситуації), а саме рімейк – на базі сучасних технологій, перероблений з нуля на движку AnvilNext 2.0, на якому, наприклад, створювалася суперкрасива Assassin's Creed Вальгалла.

В PS Store гра коштуватиме 819 гривень.

  • В магазині Microsoft Store - 1139 гривень;
  • В магазині EGS - 618 гривень.

21 травня зависнемо в тимчасовій петлі з Deathloop

Французи з Arkane Studios вміють дивувати – це їм вдалося довести за допомогою варіативності в Dishonored і несподіваному поверненні серії Prey.

Трихвилинного показу ігрового процесу недостатньо, щоб остаточно зрозуміти, як працює Центральна механіка в грі, і чи буде працювати гра так, як задумували розробники, якщо ви вирішите пройти її поодинці. Попри велику кількість питань, репутація студії вселяє довіру до тайтлу.

В PS Store гра коштуватиме 1999 гривень.

  • В магазині Steam - 999 гривень.

Також навесні (але без точної дати) будемо скидати диктаторів у Far Cry 6

Джанкарло Еспозіто (найбільш відомий за роллю Густаво Фрінга в культовому серіалі "Пуститися берега") – головна причина очікування наступної частини Far Cry. Навіть всупереч "злитому" антагоністу в минулій номерній частині та не дожатій тематиці сектантського суспільства, десь в глибині душі все ще криється надія, що в Ubisoft вийде видати непогану історію з харизматичним лиходієм.

У Far Cry 6 автори відмовилися від німого салаги, і в шостій частині головним героєм стане повноцінний прописаний персонаж. Дослідити Монтану в минулій частині було цікаво, а проблем з симуляцією відкритого світу в Ubisoft не було і поготів.

Гру можна буде купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК.

Знову навесні підемо більш якісно калібрувати в Mass Effect: Legendary Edition

Оновлена трилогія науково-фантастичної серії Mass Effect – "легендарне" видання містить всі три гри серії, весь завантажуваний і промо-контент, а також різні графічні поліпшення. Зокрема, збірник створений для роботи в 4K і 60 FPS, пропонуючи підвищену роздільну здатність і частоту кадрів, перероблені моделі персонажів, текстури, поліпшені шейдери та ефекти.

Спочатку вихід Mass Effect: Legendary Edition повинен був відбутися в кінці жовтня, але розробники були не задоволені якістю ремастера першої частини, і вирішили взяти додаткові кілька місяців.

Гру можна буде купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК.

Нагадаємо, що раніше ми зібрали добірку проєктів, які б правильно налаштували ваш настрій на цей холодний період часу або ж просто скрасили очікування перед новорічними святами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти