Україну накриють дощі та аномальне тепло: синоптики попередили про зміну погоди

12 лютого 2024, 19:34оновлено 16 лютого, 15:47
В Україні буде нетипове для лютого тепло – подекуди температура повітря досягатиме +14 градусів. Але при цьому будуть йти дощі.

Дождь, зима, погода
Погода в Україні – Україну накриють дощі та аномальне тепло/ unsplash.com

Погода в Україні 13 лютого буде теплою у більшості областей, але при цьому в низці регіонів литимуть дощі.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Тільки одиниці зможуть знайти хамелеона: загадка, яку треба розгадати за 7 секунд

відео дня

Так, у багатьох областях буде невеликий дощ, у Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській та Київській областях – помірний. Опадів не передбачається лише у південній та південно східній частині вночі. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Вночі та вранці на півночі країни місцями туман. Вітер південний (у західних областях – північно-західний), 5-10 м/с.

"Температура вночі 3-8 градусів тепла, у східних областях 0-5 градусів тепла; вдень 8-13 градусів тепла, у західних та північних областях 5-10 градусів. У Карпатах дощ з мокрим снігом; температура упродовж доби 0-5 градусів тепла", – йдеться у повідомленні.

Погода в Украине 13 февраля
Погода в Україні 13 лютого/ Укргідрометцентр

Температура подекуди досягатиме до +14 градусів

Згідно з даними meteoprog, 13 лютого в Україні будуть нетипово теплі температури повітря. Найтепліше буде у Криму – там температура повітря досягатиме від +10 до +14 градусів, найхолодніше у Луганській області – від +1 до +5 градусів.

Погода в Украине 13 февраля
Погода в Україні 13 лютого/ meteoprog

Погода в Україні

Раніше повідомлялося, що в Україні вдарять морози -13 і налетить вітер 20 м/с. Синоптик Ігор Кібальчич розповів про погоду на тиждень. Він зазначив, що в Україні різко стане холодніше після кількох аномально теплих днів.

Також раніше начальник відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня назвала дату, коли в Україні вдарять морози до -15. З 15 по 20 лютого на погоду впливатиме поле підвищеного тиску. В Україну зайде холодне арктичне повітря.

Нагадаємо, повідомлялося, що Україну накриває серйозна негода. Синоптики попередили про те, що в Україні буде сильний туман та ожеледиця.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти