StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка серіалу Вікінги знявся голим на підтримку вагітної дружини після трьох викиднів

3 квітня 2023, 19:41
982
Олександр Людвіг подякував обраниці за твердість її духу та моральну підтримку.
Олександр Людвіг
Олександр Людвіг знявся оголеним заради вагітної дружини / imdb.com

Канадський актор Олександр Людвіг, відомий завдяки ролі Бйорна Залізнобокого в телесеріалі Вікінги, у 2020 році одружився на Лорін Дір. З тих пір пара намагається завести дитину, проте їх переслідувала низка кошмарних невдач.

За час їхнього шлюбу Лорін перенесла 3 викидні, останній з яких стався в травні 2022 року. Актор всіляко підтримує дружину, яка вважає за необхідне розповідати про втрату дитини, щоб підтримати тих, хто також пережив подібне.

Зараз Дір та Людвіг знову чекають дитину - жінка знаходиться на 32 тижні вагітності. Щоб віддати шану своїй хоробрій дружині і зафіксувати знаковий момент в їхньому житті, актор знявся оголеним - так само, як і Лорін. Фотографії він показав на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

"Це був довгий шлях: три рази - я не знаю, як впоратися з усіма цими емоціями. Я так вдячний моїй міцній, як скеля, дружині за те, що вона підтримувала мене всі ці 32 тижні вагітності. Майже тут. *те, що на фото - це моя рука", - з гумором підписав фотографії Олександр Людвіг.

Раніше український співак і комік Володимир Дантес, колишній чоловік Наді Дорофєєвої, заступився за артистку - він жорстко осадив глядачку, яка вирішила образити Додо в його присутності.

Також стало відомо, що шлюб американської поп-ікони Брітні Спірс і її молодого чоловіка Сема Асгарі дав тріщину - інсайдер розповів, чому їхній союз зараз переживає не найкращі часи.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти