StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жерара Депардьє вп'яте звинуватили у зґвалтуванні

26 лютого 2024, 20:52оновлено 27 лютого, 11:27
Французький актор Жерар Депардьє, відомий своїми проросійськими заявами, звинувачується в згвалтуванні - вже вп'яте.
Депардьє, наручники
Проти Жерара Депардьє вп'яте висунули звинувачення у зґвалтуванні / колаж Главред, фото УНІАН

Відомий французький актор Жерар Депардьє, який має громадянство країни-агресора РФ і відомий своїми проросійськими заявами, вже звинувачується в згвалтуванні. Це вже п'яте подібне звинувачення. Про це повідомляє французьке видання Le Monde.

Актора звинувачує в сексуальному насильстві художник-постановник одного з проектів. За її словами, сексуальне насильство. сталося під час зйомок фільму в 2021 році. Депардьє зробив кілька вульгарних компліментів, а потім "грубо схопив її" і "розминав її талію і живіт аж до грудей". Але потім все ж в ситуацію втрутився охоронець, який захистив жінку. Сам актор всі звинувачення категорично відкидає.

Депардьє неодноразово звинувачували в зґвалтуваннях і домаганнях. Зокрема, у грудні 2023 року на нього подала до суду журналістка з Іспанії. Вона звинуватила актора в тому, що в жовтні 1995 року він зґвалтував її під час інтерв'ю. У 2021 році Депардьє в згвалтуванні і сексуальному насильстві звинуватила актриса Шарлотта Арна. За її словами, це сталося в Парижі в 2018 році.

відео дня

Ще один скандал навколо Депардьє розгорівся у Франції в грудні 2023 року після виходу документального фільму про знімальну поїздку актора в Північну Корею. У ньому він дозволив собі вульгарні і сексистські коментарі щодо жінок, зокрема молодої перекладачки, а також на адресу неповнолітньої дівчини.

Що таке видання Le Monde?

Le Monde Французька щоденна Вечірня газета головним редактором є Жерар Куртуа (фр. Gérard Courtois), генеральним директором - Ерік Ізраелевич. Ле Монд була заснована Юбером Бев-Мері за розпорядженням Шарля де Голля в 1944 році. Перший номер газети вийшов 19 грудня 1944 року. З 19 грудня 1995 року газета доступна онлайн, повідомляє "Вікіпедія".

Українські санкції проти артистів з країни-агресора:

У жовтні 2022 року президент України Володимир Зеленський ввів своїм указом у дію санкції РНБО проти артистів, які підтримали війну проти України або мовчали про це.

Під санкції тоді потрапили: Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Таїсія Повалій, Анна Сєдокова, Сніжана Єгорова, Оксана Марченко, Олександр Сєров, Лев Лещенко, Микола Басков, Стас Михайлов, Олег Газманов, Гарік Харламов, Ольга Бузова, Іван Охлобистін, Михайло Боярський, Сергій Безруков, Володимир Машков, Михайло Пореченков, Марат Башаров, Надія Бабкіна, Станіслав Костюшкін, Тіна Канделакі та інші.

7 січня президент Зеленський підписав указ, згідно з яким проти російських діячів мистецтва введені санкції. Серед зазначених у списку є співачки Лоліта Мілявська, Ірина Аллегрова, комік Євген Петросян, співаки Філіп Кіркоров, Дмитро Білан, а також режисер Микита Міхалков.

Всім цим артистам на 10 років заборонені всі фінансові операції, анулюють всі ліцензії, заборонять передачу авторських прав і заблокують активи в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти