StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Розчарування всієї України": Лорак випустила нову пісню. Знову російською

20 жовтня 2022, 12:33оновлено 20 жовтня 2022, 15:39
Співачка як і раніше не розуміє, що в її країні почала повномасштабну війну Росія.
Ані Лорак
Ані Лорак / скріншот

В української співачки-запроданки Ані Лорак у житті нічого не змінилося. Вона як і раніше продовжує співати і випускати нові пісні з кліпами. І не дивлячись на жорстоке вторгнення Росії в Україну, співачка, яка впритул не помічає, що творить терорист Путін на її батьківщині, продовжує співати російською мовою.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram, поділившись фрагментом нового кліпу і анонсувавши нову пісню "Лабіринт". У шматочку кліпу довговолоса Лорак страждає біля басейну. На відео вона красиво нафарбована і одягнена, адже європейські концерти скасували, а заробляти на життя треба.

'Розчарування всієї України': Лорак випустила нову пісню. Знову російською
Скріншот відео

У коментарях її шанувальники верещать від радості через повернення "Діви". Втім, є й ті, хто явно дає їй зрозуміти, що українці її не пробачать.

відео дня

"Розчарування всієї України, ніколи не пробачимо мовчання про війну розпочату Росією в нашій Україні, ми мирна країна, нам чуже не потрібно, свого не віддамо", "Ані Лорак зрадила Україну", "Для тих, хто "поза політикою" і "політикою не цікавлюся", Лорак - яскравий приклад, як можна втратити себе, як артистку, будучи на вершині, просто тому, що ти "на нейтральній стороні" і за "мир у всьому світі", - пишуть фоловери зрадниці.

читайте такожЛорак, Віагра, Меладзе та інші: у Росії знімають неугодних артистів з радіоефірів

Нагадаємо, популярний вітчизняний телеведучий, шоумен і світський лев Анатолій Анатоліч відреагував на скандальну заяву блогерші Софії Стужук, яка виправдовувала російських окупантів за масований ракетний обстріл України в минулий понеділок, 10 жовтня. Такий коментар він опублікував у себе в Instagram-stories.

"Якщо Софія Стужук, Регіна Тодоренко, Жанна Бадоєва, Анна Седакова, якщо хтось із цього мотлоху вирішить повернутися в Україну після нашої перемоги, я буду особисто робити все, щоб вони покинули якомога швидше цю країну. Я вам зараз офіційно про це заявляю. Можете їм передати це миле відео біля київських дерев", - заявив ведучий.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти