StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Затягнута в шкіру Ксенія Мішина показала, що означає справжня сексуальність

9 листопада 2022, 03:41
Зірка Кріпосної розповіла, чому варто навчитися кожній жінці.
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина в шкіряному костюмі поміркувала про сексуальність / instagram.com/misha.k.ua

Українська акторка, зірка серіалів Кріпосна і Клятва лікаря, Ксенія Мішина підкорює глядачів і шанувальників не тільки глибиною своєї краси, але і гострим розумом, який помітно неозброєним оком.

Така гримуча суміш створює непередаваний шарм артистки, який вона вміє вигідно подати своїм фанатам. Нещодавно вона поділилася на своїй сторінці в Instagram частинкою цього спокусливого чарівництва.

Мішина показала відео-бекстейдж з фотозйомки, для якої вона позувала, повністю затягнута в шкіру. Акторка в чорних брюках, топі і рукавичках вище ліктів в звабливих позах показала "клас" фотографу.

відео дня

В описі до ролика вона поділилася своїми роздумами про те, що ж насправді робить жінку сексуально привабливою. На подив багатьох шанувальників Мішиної, вона заявила, що все ще вчиться цій майстерності.

"Сексуальність... Це енергія. Поєднання енергофізичних високих якостей. Це про вільну безмежну свідомість, вміння керувати собою, любити себе і створювати правильне та спокійне ставлення до життя. Тут немає місця запереченню своєї природи. І надто помилково думати, що сексуальність належить виключно коротким спідницям.Та глибина, яка ховається за цим словом, здатна керувати світом, людьми і станами.Навчаюсь :)", - розповіла Ксенія.

Раніше українська співачка MamaRika (справжнє ім'я-Анастасія Середа) похвалилася спортивною, підтягнутою фігурою у спокусливій білизні через рік після пологів.

Інша молода мама, дизайнерка і ресторатор Даша Кацуріна, також не залишилася за бортом і засвітила свої пікантні форми в леопардовому купальнику.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти