StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Старшу доньку Барака Обами спіймали на гарячому із загадковим чоловіком

5 серпня 2022, 03:01
24-річна Малія вдруге за місяць потрапляє на очі папараці.
Сім'я Барака Обами
Малія Обама на прогулянці з новим хлопцем потрапила в ЗМІ / instagram.com/BarackObama

Експрезидент США Барак Обама і його дружина Мішель завжди досить відверті в розповідях про себе в інтерв'ю і ток-шоу. Чи не єдина тема, яка для них табу - їхні доньки Малія (1998 р.н.) і Саша (2001 р. н.). Незважаючи на те, що обидві дівчини вже повнолітні, батьки продовжують оберігати їх приватне життя.

24-річна Малія вирішила пов'язати своє життя з кіноіндустрією, і вже зарекомендувала себе як професіонал, працюючи над серіалом Ліни Данем від НВО Дівчата, а також під час співпраці з The Weinstein Company. Зараз дівчина живе в Лос-Анджелесі, де також працює сценаристом в шоу Дональда Гловера.

Саме в Місті янголів Малію "застукали" папараці в компанії молодого чоловіка вже вдруге за місяць. Навіть всюдисущі репортери Daily Mail, які зробили знімки пари, все ще не з'ясували, ким є кавалер старшої доньки експрезидента.

відео дня

Коли Малія вчилася в Гарварді, їй приписували роман з однокурсником Рорі Фаркухарсоном, проте ні дівчина, ні її батьки ці відносини не коментували.

Раніше 63-річна американська співачка Мадонна стала жертвою нападок недоброзичливців через провокаційний ролик, після якого їй почали докоряти її віком.

Також четверта дружина Андрія Макаревича, журналістка, бізнесвумен, гід і фотограф родом з Києва Ейнат Кляйн поділилася з шанувальниками кумедними подробицями з життя чотиримісячного Ейтана Макаревича - сина музиканта.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти