StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ти пенсіонерка, а не тінейджер!": 63-річну Мадонну захейтили за відверте відео

3 серпня 2022, 03:43
Фанати переживають, що криза середнього віку у поп-ікони затягнулася.
Мадонна
Мадонна показала відверте відео, за яке її назвали пенсіонеркою / instagram.com/madonna

Американська співачка Мадонна стала жертвою нападок недоброзичливців через провокаційний ролик, яким вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Відео являє собою слайдшоу під музику, де кожен кадр - знімок артистки в провокаційній позі: в ліжку з широко розсунутими ногами, лежачи догори ногами на дерев'яному шезлонгу, або хвалячись штучними сідницями.

Для ролика Мадонна підібрала ексцентричний наряд - блакитний спортивний костюм, білі ботфорти зі шнурівкою і на шпильці, і білий мереживний корсет з глибоким вирізом.

відео дня

У коментарі під відео тут же набігли обурені "святоші", які поспішили нагадати співачці про її вік. Який, втім, бентежить тільки їх.

Фанати поп-діви радіють, що їх кумир, навіть у свої елегантні 63, залишається дикою, енергійною і спокусливою: "Найкрутіша блондинка округи!", "Іконічна королева поп-музики", "Крадійка наших сердець".

Раніше 40-річна герцогиня Кембриджська, Кейт Міддлтон, показала витончені щиколотки і засмаглі коліна під час Гран-прі Великобританії з вітрильного спорту в Плімуті.

Також розбивший серце Златі Огневич на романтичному реаліті-шоу Холостячка Андрій Задворний здивував "оновленим" зовнішнім виглядом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти