StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Спасибі за це життя": Maruv розлютила українців напівголими фото і дурним постом

16 лютого 2023, 13:11
Співачка, яка зрадила свою батьківщину Україну, поступово повертається в соцмережі.
Maruv
Maruv / instagram.com/maruvofficial

Українська співачка, яка виступає під псевдонімом Maruv, яка відмовчалася з приводу нападу Росії на Україну, написала дурний пост, в якому привітала себе кохану з Днем народження.

Вона виклала ряд відвертих і напівголих фото, і зробила підпис: "З днем народження мене. Дякую моїй мамі та татові за це життя. І окреме спасибі всій моїй родині, особливо моїй бабусі, і всім моїм друзям за всю любов і підтримку. Я вас всіх дуже люблю".

Мабуть, життя цілком влаштовує запроданку, яка не особливо думає про те, як російські ракети планомірно знищують міста її батьківщини.

відео дня

"Продажна шкура мо**аля", "Цікаво, невже можна ось так батьківщину продати? І як жити потім?", "Ну так, зараз той самий час, що б попу показувати", "Перед орками попою тряси", - розлютилися на неї українські фоловери.

'Спасибі за це життя': Maruv розлютила українців напівголими фото і дурним постом

Нагадаємо, раніше Maruv, яка відмовчалася з приводу нападу Росії на Україну, продовжує виступати перед росіянами.

Про це повідомив телеграм-канал "не Малахов". "Молода мама Maruv дала жару в Дубаї. У Росії, де зробила успішну кар'єру, з початку війни в Україні співачка не виступає. А ось перед російськомовною публікою - будь ласка", - пише паблік, вважаючи, що співачка зробила "кар'єру в Росії".

Maruv, яка нещодавно стала мамою, з'явилася на сцені в своїх відвертих нарядах, що оголюють її фігуру. Однак її рухи виглядають важкими і виснажливими. Вона ледве рухається, намагаючись заробити на корпоративах, розважаючи російських товстосумів.

Також раніше українська співачка Maruv (справжнє ім'я - Анна Корсун) вирішила нагадати про себе новим розпусним відео - за час повномасштабної війни, поки артистка наполегливо мовчала, вона помітно розгубила свою аудиторію.

Залучити її назад вона хоче роликом з кадрами з бекстейджа розпусної фотосесії - першою після пологів Марув.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти