StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російська перешита блогерка назвала Віру Брежнєву ескортницею

26 січня 2024, 13:50оновлено 26 січня, 14:23
Вікторія Боня намагається розпускати неприємні плітки про українку Віру Брежнєву.
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва стала жертвою пліток/ колаж: Главред, фото: instagram.com/ververa

Російська акторка, телеведуча та екс-учасниця реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня, яка близько 10 років ганьбиться на червоній доріжці Каннського кінофестивалю та перекроїла себе до невпізнання, вирішила очорнити ім'я української співачки Віри Брежнєвої.

За інформацією пропагандистського ресурсу "Стархіт", Боня заявила, що Віра Брежнєва нібито займалася ескортом. Вона, як професіонал у цій справі, навіть назвала розцінки за роботу артистки.

За словами Боні, співачка була не проти зайнятися сумнівними послугами будучи дружиною Михайла Кіпермана.

відео дня

"Я розвію її образ. Друг, молодий і багатий хлопець, сказав: "Я завжди мріяв переспати з Вірою Брежнєвою! І моя дуже близька людина відповіла: "Слухай, а Віра працює, але тільки вона за бажанням. Коштує 100 тисяч доларів". Це було 2011 року. Віра хоче в подарунок годинник. Тобто пропонувалося подарувати спочатку годинник, який коштує по 70 тисяч доларів, і вона прийде на побачення. Якщо Віра захоче, то тоді піде далі. Якщо людина не сподобається, тоді - ні. У підсумку, коли друг дізнався, який годинник вона попросила, плюс ще сто тисяч без гарантій, сказав: "Спасибі, до побачення", - розповідає Боня.

Зазначимо, що Віра Брежнєва не підтримала військове вторгнення Росії в Україну, чим сильно розлютила громадян країни на болотах. Звідси і плітки, які вони розпускають щодо українців.

Раніше Боня перекроїла настільки своє обличчя, що стала лякати ним своїх підписників. 43-річна "зірка", яка прославилася завдяки участі в низькосортному реаліті, змінила ніс, знову збільшила губи та підрізала розріз очей.

Раніше також у Мережі з'явилося листування Філіпа Кіркорова з відомою телеведучою Вікторією Бонею, яка розкритикувала його за неадекватний випад у бік співачки Наргіз.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти