StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Відчув себе ескортницею": Остапчук розповів, як до нього залицявся Кіркоров

9 квітня 2023, 13:33
Шоумен зізнався, що співак-путініст надавав йому знаки уваги до початку повномасштабної війни.
Філіп Кіркоров, Володимир Остапчук
Володимир Остапчук розповів про дорогі подарунки від Філіпа Кіркорова / instagram.com/vova_ostapchuk, скріншот

Після того, як український ведучий Слава Дьомін зізнався, що Філіп Кіркоров пропонував йому інтимну близькість, про залицяння одіозного співака-путініста зважився розповісти ще один шоумен - Володимир Остапчук.

У програмі "Хто ти?" він розповів, як Кіркоров спершу закидав його улесливими повідомленнями, і навіть писав мамі ведучого. Це було в 2019 році, коли Володимир брав участь у "Танцях із зірками" з Ілоною Гвоздьовою.

Співак писав Остапчуку, що є фанатом їхньої пари, і не пропускає жодного ефіру. Пізніше він відправив шоумену дорогий подарунок, який змусив того почувати себе вкрай ніяково. Тоді ведучий та співак навіть не були знайомі особисто.

"Перше, що я зробив, коли мені написав Кіркоров, я подзвонив мамі. Це її улюблений співак, а для мене це було [ніфіга - неценз.] собі. ППотім він надсилав голосові моїй мамі про те, як вона добре виховала свого сина. І у мене день народження у вересні і він мені пише: "Я тут у Туреччині виступаю в готелі з Поляковою і я передам тобі подарунок", - згадує Володимир.

Від Кіркорова він отримав крутий мобільний телефон в незвичайній збірці, вартість якого на той момент була дуже високою. "Я відкриваю, а там остання модель, IPhone 12, з максимальною пам'яттю, в якомусь нереальному кольорі. І я відчув себе просто ескортницею з Липок. Мені було соромно. Я цей телефон навіть не відкривав, положив просто на поличку", - зізнався Остапчук.

З Філіпом Кіркоровим особисто він познайомився лише два роки по тому, але з початком повномасштабної війни в Україні ведучий спілкування перервав - спершу він намагався достукатися до совісті та честі співака, щоб той не мовчав про криваві злочини країни-окупанта, проте Кіркоров вирішив ховати голову в пісок, а пізніше і зовсім заблокував Остапчука в соціальних мережах.

Нагадаємо, раніше співак Філіп Кіркоров вирішив кардинально змінити свою зовнішність. Артист, який підтримав війну в Україні, повністю переробив свій торс. Перше фото Філіпа Кіркорова після фінального перетворення з'явилося в мережі. За словами хірурга, команді вдалося досягти ідеального торсу.

Також ми розповідали, що російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що співак Філіп Кіркоров розірвав всі зв'язки з Аллою Пугачовою і Максимом Галкіним.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти