StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Філя, готуйся: Галкін запропонував відправити на передову Кіркорова в прозорих панчошках

20 березня 2023, 19:12
Галкін переконаний, що в компанії Вовк і Скабєєвої Кіркоров справить на окупантів максимально деморалізуючий ефект.
Максим Галкін, Філіп Кіркоров
Максим Галкін відправив Філіпа Кіркорова в прозорих колготках на війну / instagram.com/maxgalkinru, скріншот YouTube

Російський комік Максим Галкін продовжує успішні гастролі по США, які буквально муляють око його колишнім друзям з країни на болотах. Гумориста визнали іноземним агентом через його публічну критику війни в Україні, і пропагандистів, які оспівують насильство над українським народом.

Серед останніх виявився і близький друг сім'ї Галкіна і Пугачової - Філіп Кіркоров, колишній чоловік Примадонни. Тож не дивно, що час від часу він стає об'єктом для жорстких жартів гумориста. Наприклад, нещодавно в черговий раз перекроївший себе співун став мимовільним учасником імпровізації Галкіна.

На одному з американських концертів комік нагадав, що Ангеліна Вовк, ведуча передачі "На добраніч, малюки", вирішила відправитися на фронт, підтримувати окупаційні війська разом з іграшковими Хрюшею і Степашею. Гуморист вирішив, що їй бракує ще одного помічника - Філі Кіркорова в андрогінному вбранні, і з головою однієї з головних пропагандисток в руках.

"Ангеліна Вовк сказала, що вона готова йти на фронт разом з Хрюшею і Степашкою... На її місці я б взяв Філю. Мені здається, якщо Філіп в прозорих панчошках з'явиться на фронті, перемир'я на кілька днів забезпечено. А якщо йому ще в руки дати голову Скабєєвої, це буде схоже на бренд Versace, то буде приголомшливо", - запропонував Максим Галкін.

До слова жарт зал зустрів гомеричним реготом, а російські ЗМІ чомусь образилися на жорсткі висловлювання іноагента, якого вони самі не проти полити брудом при кожному зручному випадку.

Раніше Максим Галкін під час одного зі своїх монологів зізнався, що президентство Володимира Зеленського зробило його життя нестерпним, однак він щиро бажає Україні незалежності та цілісності.

Також стало відомо, що Комік Юрій Гальцев, з яким Галкін перестав спілкуватися через підтримку клоуном війни в Україні, ображається на Максима за те, що у того вистачило совісті не мовчати про злочини країни-агресора.

Інші новини про Максима Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти