StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пугачову з Галкіним та Кіркорова розділила війна в Україні: колишні друзі розірвали всі зв'язки

29 липня 2022, 13:47
Пропагандист Соловйов зловтішається з цього приводу.
Соловйов, Пугачова, Галкін, Кіркоров
Соловйов, Пугачова, Галкін, Кіркоров / скріншот

Російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що співак Філіп Кіркоров розірвав всі зв'язки з Аллою Пугачовою і Максимом Галкіним.

За словами рупора Кремля, Кіркоров "опинився по той бік барикад". Так він прокоментував виступ співака в тимчасово окупованому Криму перед окупантами.

"Уявіть, що Філіп - це людина, яка все життя була оточена своєю компанією, близькими людьми. І зараз вони опинилися по той бік барикад. І він, знаючи все, робить вибір. Він же розуміє, що після цього його відносини з Пугачовою і Галкіним, з багатьма іншими будуть зруйновані назавжди", - заявив пропагандист.

відео дня

Нагадаємо, Філіп Кіркоров, який відмовчувався про війну в Україні, визначився зі своєю позицією. Співак вирішив провідати "трьохсотих" окупантів, яким поки пощастило вижити в Україні.

читайте також"Філя - просто анатомічний феномен": Невзоров висміяв любов Кіркорова до окупантівКіркоров пішов по стопах головних путіністів Лепса, Петросяна і їм подібних - він особисто поспілкувався з солдатами, які вбивали або хотіли вбити українців.

Тим часом Галкін і Пугачова засуджують криваву війну в Україні. Галкін одним з перших серед російських знаменитостей прокоментував війну в Україні.

Через підтримку нашої країни гуморист потрапив до списку заборонених артистів в Росії, його концерти скасовують і хочуть позбавити нагород і звань. Також з Галкіним стали розривати рекламні контракти.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти