StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Неймовірно ніжні": Віталій Козловський показав романтичні фото з дружиною

11 квітня 2024, 12:11
Співак поділився знімками із сімейного архіву часів вагітності Юлії.
Віталій Козловський, Юлія Бакуменко
Віталій Козловський з дружиною - співак показав "вагітну" фотосесію з Бакуменко / колаж: Главред, фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Український співак Віталій Козловський у лютому вперше став батьком. Незадовго до появи первістка він одружився з матір'ю своєї дитини - піар-менеджером Юлією Бакуменко.

Щаслива пара насолоджується новим статусом батьків, який приховувала близько місяця. Тепер про своє щастя вони можуть говорити відкрито.

Під час вагітності Юлії родина Козловських зробила романтичну "вагітну" фотосесію. Її кадрами артист поділився у своєму блозі в Instagram. "Моя. Чи це вже можна в такому положенні говорити "мої"?" - підписав ніжні знімки Віталій.

відео дня

У кадрі Бакуменко і Козловський позують у вечірньому вбранні: він - у чорному костюмі та білій сорочці, вона - в елегантній чорній сукні без бретелей, яка елегантно підкреслила її вагітний животик. На фото майбутні батьки виглядали умиротвореними і абсолютно щасливими.

Віталій Козловський, Юлія Бакуменко
Віталій Козловський з дружиною - співак показав "вагітну" фотосесію з Бакуменко / колаж: Главред, фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Хто такий Віталій Козловський?

Віталій Віталійович Козловський - український співак, Заслужений артист України (2009).

Співак має більше 50 нагород і премій, включаючи "Пісня року" (2005-2010), "Золота шарманка" (2007-2010), "Шлягер року" (2007-2010), отримав кілька нагород "Секс-символ", "Людина року", "Золотий грамофон", "Кришталевий мікрофон".
У червні 2023 року був мобілізований до складу Збройних сил України.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше популярний ведучий Слава Дьомін вперше після розлучення показався з новою дівчиною. Шоумен ходив у холостяках три роки, і тепер насолоджується цукерково-букетним періодом з обраницею.

Також стало відомо, що ведуча шоу Танці з зірками Іванна Онуфрійчук вагітна первістком. Вперше її запідозрили у вагітності ще на початку грудня 2023 року.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти