StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ведуча шоу Танці з зірками вагітна первістком

10 квітня 2024, 15:02
Іванна Онуфрійчук розповіла про свою першу вагітність і показала кадри з животиком.
Іванна Онуфрійчук
Іванна Онуфрійчук вагітна - ведуча вперше стане мамою / колаж: Главред, фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Акторка, модель і ведуча шоу Танці з зірками Іванна Онуфрійчук на початку грудня 2023 року спровокувала чутки про вагітність - тоді на сімейному фото уважні прихильники звернули увагу, що її фігура почала округлятися. Однак сама Онуфрійчук це заперечувала.

Утім, минуло трохи більше 4 місяців і ведуча все ж таки наважилася поділитися своїм щастям з усім світом - вона очікує на первістка і вже перебуває на пізніх термінах вагітності. Про це Іванна повідомила в інтерв'ю для Viva.

Ведуча розповіла, що до появи дитини вона готувалася дуже ретельно довгі роки. Спершу вона шукала правильного чоловіка. Ним для неї став її чоловік - казахський бізнесмен на ім'я Алмаз. Потім, після весілля, пара разом впритул зайнялася поліпшенням репродуктивного здоров'я. І ось зовсім скоро Онуфрійчук досягне своєї мети і стане мамою.

відео дня

"Ми з чоловіком неймовірно щасливі, адже це була наша мрія — стати батьками. І вже зараз, хоч дитинка ще не народилася, я відчуваю тісний зв'язок з нею. Навіть до того, як малеча почала рухатись, я розмовляла з нею, свідомо налагоджувала зв'язок. Коханий теж розмовляє з малюком. Я часто уявляю себе мамою, уявляю нашу дитину: як вона зʼявиться, якою буде, на кого буде схожа, як ми будемо з нею спілкуватись. І це ще більш посилює наш зв'язок", - розповіла ведуча. Також вона зізналася, що мріє про велику родину.

Що таке Танці з зірками?

Танці з зірками - українське танцювальне шоу, адаптація британського проєкту BBC "Strictly Come Dancing". Перший сезон вийшов на телеканалі 1+1 у 2006 році. Загалом вийшло 8 сезонів. Принцип "Танців" простий - відомі публічні особи і зірки шоу-бізнесу змагаються за звання найкращого танцюриста. У цьому їм допомагають партнери - професійні танцюристи та хореографи. Разом із ними селебрітіс у прямому ефірі виконують танцювальний номер, на підготовку якого йде тиждень.

Українські зірки шоу-бізнесу:

Раніше українська співачка Аліна Гросу прокоментувала свій другий шлюб, який вона намагалася приховати від шанувальників. Артистка розповіла, як влаштоване її життя з новим чоловіком.

Також співак і тренер Голосу країни Артем Пивоваров засвітив каблучку на безіменному пальці та заговорив про одруження. Відомо, що близько семи років артист перебуває в романтичних стосунках.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти