StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Путіністка Повалій провалилася та не зуміла розважити лісників на концерті

18 вересня 2023, 18:11
Колись відома в Україні співачка і колишня нардеп Таїсія Повалій тепер поневіряється по малих містах і селищах країни-агресора Росії.
Повалій, Лісники
Навіть на безкоштовні концерти путіністки Повалій люди йдуть неохоче / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот

Скандальна співачка і екснардеп Верховної Ради Таїсія Повалій останнім часом посилено намагається стати своєю в країні-агресорі РФ. Але навіть посилене лизоблюдство Путіну не допомагає їй пробитися на тамтешню естраду. І тому їй доводиться погоджуватися на будь-які пропозиції про концерти. На одній з її фан-сторінок в Instagram з'явилося відео її виступу в глибині сибірських руд - на святі лісників в Іркутській області.

Причому, по всій видимості, дроворуби не стали зраджувати своїм давнім традиціям ‒ і вважали за краще або глушити спирт, або махати сокирами серед дерев. Тому що на концерті Повалій їх було, цілком ймовірно, дуже мало.

Повалій, Лісники

До слова, в одному з недавніх інтерв'ю Сергій Лавров, колишній концертний директор співачки, який вів її справи в Росії, заявив, що путіністка ніколи не була там популярна. За його словами, Повалій не вдається збирати повні зали на окремих концертах. І вже тим більше, у неї не було успішних турне в країні-агресорі РФ.

відео дня

"Вона ніколи не збирала зали. Завжди, як то кажуть,"три каліки в залі". Повалій ніколи не була зіркою номер один. Корпоративи у неї були, але небагато. У Повалій є одна пісня, яка пішла в народ – "Адалжила". Все, більше, на мою думку, немає нічого", – сказав Лавров у коментарі російським пропагандистам.

Нагадаємо, раніше співачка українського походження Таїсія Повалій вперше за довгий час дала офіційне інтерв'ю. Очікувано, запроданка захотіла говорити лише з росЗМІ, а про війну на її батьківщині вона навіть не заїкнулася.

Повалій розповіла, чи планує ще заводити дітей у своєму поважному віці, і поскаржилася на згасання інтимного життя зі своїм продюсером - за сумісництвом чоловіком-путіністом Ігорем Ліхутою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти