StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мої очі, вуха і серце кровоточать": Мадонна розчарувала фанатів відвертим лесбійським танком

20 вересня 2022, 03:58
Танцювальний хіт Hung Up Мадонна перетворила на відверте шоу з пікантним підтекстом.
Мадонна
Мадонна станцювала тверк під ремікс Hung Up з Токішею / instagram.com/madonna

Крім сексуальних ігор, які 64-річна Мадонна не раз називала своїм головним хобі, поп-ікона знайшла собі нове захоплення - вона перевидає свої старі хіти в колаборації з молодими і перспективними на її погляд артистами.

Нещодавно відбувся реліз її пісні Hung Up (2005 р) в дуеті з Домініканською реп-виконавицею Токішею. 26-річна латиноамериканська співачка додала в танцювальний трек свіжу запальну нотку, а в життя самої Чікконе - трохи любові.

Токіша відкрита бісексуалка, а її творчість багато хто вважає суперечливою через відвертість текстів і надмірно сексуалізовані виступи. І те, і інше зараз вкрай приваблює Мадонну у творчості та особистому житті.

відео дня

На своїй сторінці в Instagram Мадж виклала фрагмент відео, на якому по-дорослому запалює з Токішею під їх спільне музичне дітище. Жінки звиваються і труться одна об одну в ритмі відвертого танцю.

На жаль, ні нове звучання Hung Up, ні нові розваги Мадонни не припали до смаку шанувальникам її старої творчості, коли відвертість хоч і була його важливою складовою, але не скочувалася в гротескну вульгарність.

Раніше українська акторка Анна Кошмал в образі лісової феї в білосніжній міні-сукні з квіткових пелюсток похвалилася бездоганними формами.

Також зірка Playboy Даша Астаф'єва в колготках в сіточку і на високих підборах встала на карачки, щоб показати, як "правильно зустрічати коханого".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти