StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ця людина хвора": відома українська актриса розповіла про Ірину Фаріон

30 травня 2024, 21:42
62725
Катерина Тишкевич назвала Ірину Фаріон "хворою людиною".
Катерина Тишкевич, Ірина Фаріон
Катерина Тишкевич розповіла, як ставиться до Ірини Фаріон / колаж: Главред, фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych/, instagram.com/iryna__farion/

Відома українська акторка Катерина Тишкевич висловила свою думку щодо скандальної Ірини Фаріон, яку поновили на посаді професора у Львівській політехніці після того, як окупанти покарали студента, що написав подячного листа науковиці.

На своїй сторінці в соцмережах Катерина назвала Фаріон "хворою людиною" і припустила, який діагноз вона могла б отримати від психіатрів.

відео дня

"Залізла в новини і прочитала, що Ірину Фаріон поновили на посаді професора. Що? Як на мене, настільки очевидно, що ця людина хвора. У цій людині настільки багато ненависті, агресії, категоричності. Я думаю, що психіатри поставили б їй розлад. Мені так здається. Її поновлюють і ще зобов'язують виплатити їй 124 тисячі гривень за період вимушеного прогулу. Що не так із нашим судом?" - заявила Тишкевич.

Катерина Тишкевич висловила, що думає про Ірину Фаріон
Катерина Тишкевич висловила, що думає про Ірину Фаріон / фото: скрін instagram.com/kateryna__tyshkevych/

Хто така Ірина Фаріон?

Ірина Дмитрівна Фаріон - українська політична та громадська діячка. викладачка. Доктор філологічних наук (2015), членкиня Всеукраїнського об'єднання "Свобода". У 2012-2014 роках - депутат Верховної Ради, була обрана від одномандатного виборчого округу № 116, повідомляє "Вікіпедія".

Катерина Тишкевич - останні новини по темі

Зазначимо, раніше відома українська акторка Катерина Тишкевич розповіла фанатам, як проходить її лікування від рідкісної та важкої хвороби. На своїй сторінці в Instagram 29-річна артистка поділилася, що почала консультуватися з фахівцями з Центру головного болю.

А також актриса Катерина Тишкевич розповіла, чому вона з чоловіком не заводить дітей. Артистка зізналася, що вирішальним фактором у цьому питанні стала її хвороба і вживання сильнодіючих препаратів.

Читайте більше про Тишкевич:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти