StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тяжкохвора Тишкевич зі сльозами на очах показала лікувальну процедуру

17 квітня 2024, 20:47
Катерина Тишкевич просить шанувальників тримати за неї кулачки в її боротьбі з хронічним болем.
Катерина Тишкевич
Катерина Тишкевич хвороба - як Тишкевич бореться з ХГБН / колаж: Главред, фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Наприкінці березня Катерина Тишкевич, яка вже понад вісім років страждає від хронічного головного болю напруги (ХГБН), скаржилася на погіршення здоров'я. Вона перебуває в постійному пошуку нового лікування, яке могло б полегшити її стан.

Сьогодні Тишкевич вдалася до процедури під назвою "транскраніальна магнітна терапія", імпульси якої посилюватимуться з кожною сесією. Про це вона розповіла у своєму блозі в Instagram.

Спершу вона ставилася до цього методу скептично, але наступний щабель - це курс лікування електрошоком, чого Катерині хотілося б уникнути через непередбачувані наслідки. На магнітну терапію її надихнув пацієнт зі схожим на її станом, якому цей метод приніс полегшення.

відео дня

"Сьогодні пересіклися с пацієнтом, який теж проходить ці процедури і має ХГБН протягом 20 років. Сказав, що після другої відчув покращення. Свогодні вже восьма. Його попустило відсотків на 40%. Тримаємо кулачки за мене всі", - написала акторка.

Крім того, вона показала себе під час процедури. У неї постійно текли сльози та помітно тряслися руки, проте Катерина Тишкевич стійко трималася.

Катерина Тишкевич
Катерина Тишкевич хвороба - як Тишкевич бореться з ХГБН / колаж: Главред, фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Хто така Катерина Тишкевич?

Катерина Тишкевич - українська акторка кіно і телебачення. Найбільш відома ролями в серіалах "Безсмертник", "Ніщо не трапляється двічі", "Жіночий лікар". На зйомках "Безсмертника" познайомилася з актором Валентином Томусяком, за якого вийшла заміж у лютому 2019 року.

Катерина Тишкевич - останні новини:

Раніше стало відомо, що Тишкевич стала жертвою шахраїв, які спекулювали на стані її здоров'я. Аферисти відкрили збір коштів "на відновлення" від її імені.

Також акторка розповіла, чому вона з чоловіком не заводить дітей. Катерина зізналася, що вирішальним фактором у цьому питанні стала її хвороба і вживання сильнодіючих препаратів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти