Alyosha розповіла моторошну історію про зґвалтування

5 листопада 2020, 12:17
863
Українська співачка, за сумісництвом молода мама трьох дітей і дружина фронтмена групи Антитіла Тараса Тополі згадала одну з моторошних історій.
Alyosha
Alyosha / УНІАН

Українська співачка Alyosha зізналася, що дивом не стала жертвою зґвалтування майже в юнацькому віці.

Співачка Alyosha розповіла в інтерв'ю шоу Зірковий шлях на ТРК Україна, як півночі відбивалася від п'яного чоловіка в купе, поки він намагався її згвалтувати .

18-річна Alyosha поверталася з Києва в рідне Запоріжжя. Вона опинилася в купе наодинці з п'яним чоловіком, який серед ночі спробував зґвалтувати дівчину. Вона прокинулася від того, що чоловік мацав її і в стані шоку ледь зрозуміла, що відбувається.

"Я розумію, що якась рука по мені повзе. Я прокидаюся і кажу: "що ти робиш?"А цей чоловік "бахнув"... Мені 18 років, ніч, закрите купе, він сів на моє місце і почав там...", - розповіла співачка.

Дівчина розповіла, що після цього на її крики про допомогу ніхто не прибув, і на самостійно намагалася додзватися до розуму чоловіка, і відбивалася щосили.

Після пережитого Alyosha не плакала, не кричала, не йшла за допомогою, а мовчки в стані шоку чекала свою зупинку в Запоріжжі. Довгий час вона приховувала цей інцидент від близьких і з тих пір зрозуміла, що справжні почуття у відносинах куди важливіші, ніж інтимне життя.

Alyosha розповів про спробу зґвалтування в поїзді:

Ще до цього, в 13 років Alyosha мало не стала жертвою зґвалтування, коли на неї напав хлопець біля під'їзду її будинку.

До цього соліст групи Друга ріка Валерій Харчишин розповів про трагедію в родині - як він втратив сина.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти