"Ми все повернемо - навіть подвійно": Усик заочно посварився з російськими пропагандистами

3 серпня 2023, 12:34
Чемпіон з боксу в суперважкій вазі Олександр Усик назвав лицемірами тех росіян, які постійно звинувачують інших у своїх злочинах.
Усик, Росія
Боксер Олександр Усик жорстко висміяв тези кремлівської пропаганди, / колаж Главред, фото УНІАН і ua.depositphotos.com

Український боксер-чемпіон Олександр Усик назвав лицемірами і брехунами жителів країни-агресора РФ, які постійно звинувачують інших у своїх злочинах. Про це Усик заявив в інтерв'ю польському порталу Onet.

Крім того, боксер жорстко висміяв тези кремлівської пропаганди, яка звинувачує Польщу в намірах захопити частину території України.

"Знаєте, що вони говорять у своїх ЗМІ? Що Польща хоче відхопити шматок України! Ви знаєте про це?! Здорово, що Польща допомагає, тому що так і повинно бути. Я говорю за себе. Я вдячний полякам за цю допомогу, і, якщо це буде можливо, ми все повернемо, навіть подвійно. Росіяни хворі люди. Вони говорять про те, що самі хочуть зробити, перекладаючи це на інших", – сказав Усик.

відео дня

Новий бій Олександра Усика

У минулому році український боксер Олександр Усик здобув перемогу над британцем Ентоні Джошуа - у матчі за чотири пояси чемпіона світу у важкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO, IBO.

Відразу ж почалися обговорення його можливого бою з Тайсоном Ф'юрі. Але переговори зупинилися через фінансові питання. Потім обидва боксери обмінювалися колючими зверненнями через соціальні мережі.

У березні 2023 року Усик заявив, що проведе проти Ф'юрі бій за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. І навіть згоден на умови британця - віддати 70% гонорару за бій, але тільки якщо той задонатить українцям один мільйон фунтів стерлінгів (приблизно 1,2 млн доларів США).

У травні Ф'юрі погодився на умови Усика і запропонував провести бій на лондонському стадіоні "Уемблі" влітку 2023 року. Але переговори про нього зайшли в глухий кут.

У липні стало відомо, що Усик проведе свій наступний бій 26 серпня 2023 року в польському місті Вроцлав - проти Даніеля Дюбуа.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти