Не Ф'юрі: стало відомо, коли і проти кого проведе свій наступний бій Усик

6 липня 2023, 14:09оновлено 16 липня 2023, 15:35
Промоутер Олександр Красюк офіційно повідомив, де і коли відбудеться бій за звання чемпіона світу у важкій вазі між Олександром Усиком і Даніелем Дюбуа.
Усик, новий бій
Олександр Усик проведе новий бій проти Даніеля Дюбуа / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Бій між відомим українським боксером, чемпіоном світу у важкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO і IBF Олександром Усиком і Даніелем Дюбуа відбудеться 26 серпня 2023 року в польському місті Вроцлаві.

Про це повідомив промоутер українця Олександр Красюк на своїй сторінці в Instagram.

До слова. 29 квітня Усик повинен був битися з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу, але сторони не змогли узгодити умови контракту на поєдинок, через що він був скасований.

відео дня

Після цього команда українця почала переговори про бій з Дюбуа, який є обов'язковим претендентом на титул чемпіона за версією WBA. Потім WBA офіційно санкціонувала цей поєдинок

Новий бій Усика і Ф'юрі

У минулому році український боксер Олександр Усик здобув перемогу над британцем Ентоні Джошуа - у матчі за чотири пояси чемпіона світу у важкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO, IBO.

Відразу ж почалися обговорення його можливого бою з Тайсоном Ф'юрі. Але переговори зупинилися через фінансові питання. Потім обидва боксери обмінювалися колючими зверненнями через соціальні мережі.

У березні 2023 року Усик заявив, що проведе проти Ф'юрі бій за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. І навіть згоден на умови британця - віддати 70% гонорару за бій, але тільки якщо той задонатить українцям один мільйон фунтів стерлінгів (приблизно 1,2 млн доларів США).

У травні Ф'юрі погодився на умови Усика і запропонував провести бій на лондонському стадіоні "Уемблі" влітку 2023 року. Але переговори про нього зайшли в глухий кут.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти