Для нас неможливо повернутися до нормальних відносин з Путіним - Урсула фон дер Ляйєн

24 червня 2022, 18:52
Президент Єврокомісії вважає, що Путіну не потрібно намагатися "зберегти обличчя".
урсула фон дер Ляйєн, Путін
урсула фон дер ляйен, Путін / УНІАН, скріншот

Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що в Європі більше намагаються зберегти Путіну обличчя.

В інтерв'ю журналістці Наталії Мосійчук політик підкреслила, що Путін – людина на совісті якої ця жахлива злочинна війна.

"Він злочинець і як злочинець повинен платити ціну, яку змусив заплатити нас. Платити за шкоду, яку він завдав. Отже, ми ввели 6 пакетів санкцій, які серйозно підривають російську економіку. Глибше і глибше - чим довше вони тягнуться. Отже, для нас неможливо повернутися до нормальних відносин з Путіним", - заявила президент Єврокомісії.

відео дня

Нагадаємо, 3 червня був опублікований повний текст обмежень за новим, вже шостим за рахунком, пакетом санкцій проти РФ. Серед іншого, він передбачає заборону для компаній Європи і фізичних осіб на надання суден і послуг транспортування російської нафти в треті країни. Протягом 3 місяців обмежувальні заходи повинні набрати чинності.

читайте такожХочете "зберегти обличчя" Путіну - віддайте Браденбург чи Піренеї: Польща рознесла "поступки" МосквіРосія шукає способи обходу санкцій, які були введені через вторгнення в Україну. У РФ хочуть придбати західні військові технології та компоненти.

Військово-промисловий комплекс Росії істотно залежить від іноземних компонентів і технологій. Через санкції РФ втратила можливість модернізувати свої війська.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти