StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

На якому товарі найбільша націнка: експерт назвав 10 переоцінених продуктів

2 листопада 2023, 11:31
4285
Виявляється, націнка на товар може становити і 600% від вартості. Главред розповість про десять найбільш переоцінених товарів у 2023 році.
На якому товарі найбільша націнка
На якому товарі найбільша націнка / колаж: Главред, фото: скріншот Тікток, pexels

Звичайно, всім відомо, що для існування бізнесу і продажів, продукти реалізують з великою націнкою. Однак мало хто знає, на якому товарі найбільша націнка. Про це ми і розповімо.

Який товар з високою маржинальністю б'є рекорди

Експерт з маркетингу розповів про десять високомаржинальних товарів у світі у 2023 році.

Лідирують в списку, звичайно, високомаржинальні продукти харчування. Однак ми почнемо з кінця. Так десяте місце займає кава і чай. Націнка на ці продукти становить 300 відсотків. На дев'яте місце помістили діаманти, їх націнка становить близько 400% маржинальності.

відео дня

Як би не було дивно, восьме місце зайняли весільні сукні. "Маржа" при продажу цих нарядів легко може становити і 500%. На сьомому місці опинилися живі квіти. Особливо в святкові дні цей товар реалізують з націнкою і в 600%.

Шосте місце міцно займає нижня білизну, у продажу цього продукту маржинальність досягає міцних 800%. На п'ятому місці дивно, але факт, міцно тримається попкорн. Тільки уявіть, націнка на цей продукт становить близько 1000%.

А ось четверте місце - велика несподіванка. З націнкою в 1200% в світі продають оправу для окулярів. Це стосується і сонцезахисних окулярів і звичайних

У трійці лідерів затрималась всім відома бутильована вода. На цьому продукті "маржа" становить 3000% відсотків. Друге місце - наболіла тема, його зайняли рецептурні ліки, націнка на які становить в середньому близько 4000%.

І головне, перше місце. Лідером за маржинальністю у світі досі залишаються СМС. Люди досі пишуть їх і дорого за це платять. Націнка на послугу від оператора становить 6200%.

Детальніше про товари з високою маржиналностью смотріет відео:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти