StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як пришвидшити інтернет на телефоні: про цю функцію знають одиниці

4 липня 2024, 15:07
1534
Мобільний інтернет зараз дуже важливий і коли з ним виникають проблеми, це ускладнює життя. Але якщо у вас тормозить інтернет, досить легко виправити це.
Телефон, связь
Як покращити інтернет на смартфоні / Колаж: Главред, фото: flickr

Мобільний інтернет дозволяє у сучасному світі не лише залишатися постійно на зв'язку, а й вирішувати чимало задач чи навіть працювати з телефоном у руці з будь-якої точки світу. Тому, коли виникають проблеми зі швидкістю інтернету, це вибиває багатьох із колії.

Чому найчастіше гальмує інтернет

Є чимало причин, через які у вас не грузитиме швидко інтернет. Зокрема це проблеми із покриттям мобільного інтернету, закінчення терміну дії вашого ліміту мобільних даних.

Перешкодою для швидкого інтернету може бути навіть те, що у вас на телефоні багато додатків, які "пожирають" передачу даних. Проблема може виникнути і через перевантаження базової станції у вашому районі, чи навіть невідповідність параметрів телефону, недостатній обсяг пам'яті.

Як покращити швидкість мобільного інтернету

Популярний блогер під ніком Yendry Cayo Tech поділився лайфхаком, як пришвидшити інтернет на смартфоні. Для цього потрібно зайти в налаштування, обрати там "Мережа та Інтернет". Там ви побачите розділ "Використання даних" і в ньому потрібно змінити налаштування ліміту використання даних. Наприклад, у вас пристрій налаштований на ліміт 3 гігабайт інтернету на день. Це означає, що коли ви використали більше інтернету, він автоматично сповільнюється. Щоб це виправити, введіть більше значення гігабайт, після якого ваш інтернет буде сповільнюватись, до прикладу, 15. Або ж можна в загальному виключити функцію ліміту використання даних.

Як покращити інтернет через очищення кешу

Деякі програми зберігають великі обсяги даних у кеші, що уповільнює інтернет на телефоні в цілому. Тому потрібно час від часу очищувати кеш. Для цього зайдіть у меню налаштувань, оберіть "Сховище" та натисніть "Очистити дані кешу".

Чи пришвидшиться інтернет завдяки VPN

Якщо ви користуєтесь VPN, неодноразово могли помічати пришвидшення інтернету. І справді, захищене з'єднання між вами та сервером покращить інтернет за рахунок оптимізації трафіку та маршрутизації через більш швидкі сервери. Однак будьте уважні у виборі VPN-сервісу перед встановленням на телефон.

Дивіться відео, як покращити швидкість інтернету на телефоні:

Як браузер допоможе пришвидшити інтернет на телефоні

Мало хто знає, але деякі браузери мають підтримку стиснення даних. Це, власне, і допомагає зменшити використання інтернет-трафіку та збільшити швидкість мобільного інтернету. Особливо корисним буде використання такого браузера для тих, у кого повільно завантажуються сторінки у програмі для їх перегляду.

Хто такий Yendry Cayo Tech?

Yendry Cayo Tech - популярний блогер на YouTube, який розповідає багато корисної інформації для щоденного використання техніки, ділиться рішеннями та порадами щодо типових проблем із телефоном, а також показує огляди на нові популярні пристрої. На канал підписані більше 370 тисяч користувачів.

Інші новини про інтернет:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти