Зеленський анонсував нові рішення щодо зміцнення ППО: коли чекати на посилення

6 липня 2024, 16:54
140
Володимир Зеленський анонсував підготовку "нових рішень" спільно з партнерами.
Зеленський анонсував нові рішення щодо зміцнення ППО: коли чекати на посилення
Володимир Зеленський анонсував посилення захисту України / Колаж: Главред, фото: Офіс президента, uk.wikipedia.org

Президент України Володимир Зеленський анонсував підготовку "нових рішень" спільно з партнерами для протидії російському терору.

"Наші люди безперервно страждають від російського терору. Лише цього тижня Росія застосувала понад 600 керованих авіаційних бомб, понад 60 "шахедів" і майже 40 ракет різних типів", - написав президент у Telegram.

"Ми ще більше зміцнили наш повітряний щит за цей тиждень. Дякую Німеччині та Сполученим Штатам! Українські Patriot ще краще покажуть себе в захисті від російського терору. Але щоб захистити всі наші міста і села, щоб справді подолати російський терор, потрібно більше конкретних рішень. І будемо наступного тижня працювати з партнерами заради саме таких рішень - уже їх готуємо", - наголосив президент.

відео дня

Зазначимо, що президент Зеленський планує брати участь у саміті НАТО наступного тижня у США.

Рішення про військову допомогу Україні від США

23 квітня Сенат Конгресу США проголосував за ухвалення пакета допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню в розмірі 95,3 мільярда доларів. У межах цієї допомоги Україна отримає 60,84 мільярда доларів.

24 квітня президент США Джо Байден підписав законопроєкт про надання військової та економічної допомоги Україні на 60 млрд доларів, а також іншим союзникам США.

Нагадаємо, у Пентагоні заявили, що постачання військової допомоги в Україну вже почалося. Про те, що вже почалося постачання частини зброї та боєприпасів для України, заявив речник Пентагону Патрік Райдер.

Військова допомога для України - останні новини

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що у 2024 році Берлін надасть Україні військову допомогу на суму понад 7 млрд євро.

Велика Британія також передає Україні величезний пакет військової допомоги на суму 500 мільйонів фунтів стерлінгів. Це стане найбільшим в історії пакетом військової допомоги.

Водночас Греція не має наміру постачати Україні ні ЗРК С-300, ні Patriot, заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс.

Зеленський анонсував нові рішення щодо зміцнення ППО: коли чекати на посилення
/ Главред

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти