Могилевська похизувалася шикарною формою в обтягуючому трико

7 липня 2024, 00:04
838
Співачка Могилевська похвалилася спортивним тілом.
Наталія Могилевська
Наталя Могилевська порадувала шанувальників свіжим фото/ колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Українська відома співачка Наталя Могилевська показала себе в спортивному трико, в якому, до речі, їй було дуже красиво.

На своїй сторінці в Instagram, співачка опублікувала фото, як сидить на килимку для йоги.

48-річна Могилевська сидить у чорних лосинах і сірому боді, демонструючи підтягнуті сідниці. "Оголошую марафон "Богиня до дня народження". Сподіваюся, 2 серпня, я, красуня, прийму ваші привітання. Я знаю інтерес до теми. Я можу ділитися з вами знаннями і відповідати на ваші запитання", - написала Наталя.

відео дня

Вона також додала, що може розповісти передплатникам про те, як вибрати тренування, які аналізи потрібно здавати, вибрати систему харчування та інше.

Хто така Наталя Могилевська?

Наталія Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

"Якщо хочете, буду надсилати фотографії свого раціону, що я їм і свої рецепти. Буду знайомити вас із людьми, з якими я познайомилася", - додала вона.

Наталія Могилевська - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Наталя Могилевська потішила своїх шанувальників наймилішимфото обіймів зі своєю молодшою донькою. На знімку співачка з донькою міцно обійнялися, а маленька Софія одягнена в красиву вишиту сукню. Склалося враження, що Могилевська світиться від щастя.

А такожНаталя Могилевська оголосила про свою нову книжку "Мама тебе знайде", в яку вона вклала всю душу. Також команда співачки повідомила, що на фестивалі "Книжкова країна" відвідувачі змогли ознайомитися зі змістом книги.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти