Вчителька зіграла з восьмикласниками в гру на роздягання

26 листопада 2021, 19:40оновлено 26 листопада 2021, 20:26
Деякі батьки підтримали педагога.
Вчителька зіграла з восьмикласниками в гру на роздягання
Урок роздягання 8 класі / Glavk.info

У сільській школі на Сахаліні учителька зіграла з восьмикласниками в гру на роздягання.

Як пише astv.ru з посиланням на матір одного зі школярів, інцидент трапився на уроці російської мови та літератури ще в жовтні.

Оскільки діти знімали подію на свої смартфони, незабаром відео з'явилося в мережі і стало вірусним. Таким чином про це обурення дізналися батьки.

"Деякі з батьків встали на бік вчителя, називаючи її "педагогом від бога". Але я вважаю, що хороший педагог просто не допустить такого. Така поведінка недоречно в стінах школи. Тому ми звернулися до директора освітнього закладу, але виразної відповіді не отримали, - розповіла мати одного з учнів..

ЗМІ звернулося до Міністерства освіти Сахалінської області. Там вже з'ясували, що таким чином вчителька під час класної години спостерігала за грою дітей у "Чан Гін Цо" (альтернативна назва "камінь, ножиці, папір").

"Після того, як про подію стало відомо, в освітньому закладі провели службову перевірку. Зі школярами, задіяними в грі, працює психолог. З батьками учнів 8 класу провели збори, на яких більшість його учасників визнала поведінку педагога неприпустимою. Наступного дня вчитель російської мови та літератури звільнилася за власним бажанням", - додали в Міністерстві.

Вчителька після цього звільнилася.

Нагадаємо, учениця однієї зі шкіл Кривого Рогу зізналася в тому, що її зґвалтував вчитель - це сталося днями на випускному. Дівчина каже, що після цього звернулася в поліцію, де їй спочатку запропонували "зіграти з ґвалтівником весілля".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти