"Зривають уроки і розповідають про Сатану": на Кіровоградщині бунтують невакциновані вчителі

19 листопада 2021, 12:50
За словами директора Олександрійського колегіуму Наталії Малишевої, вчителі подали до суду на неї, колишнього мера міста і на всіх п'ятьох президентів України.
Школа
Школа / Суспільне.Кропивницький

Частину вчителів Олександрійського колегіуму (Кіровоградська область) відсторонили від роботи - оскільки ті відмовилися вакцинуватися від коронавірусу. Однак педагоги і далі ходять в школу, де систематично принижують колег, зривають їх уроки і розповідають "чарівні" історії про Сатану. Про це розповіла директор колегіуму Наталія Малишева в коментарі порталу "Українська правда. Життя".

За словами директора, в колегіумі відбувається цькування. Зокрема, відсторонена від роботи вчителька історії Лариса Лисюк регулярно підзужує дітей - щоб вони заважали проводити уроки вчителям на заміні.

"Також в нашій школі з'явилася невідома жінка, яка називає себе юристом і представницею інтересів відсторонених вчителів, яка також була присутня на уроках," – говорить Малишева.

відео дня

Конфлікт в навчальному закладі почався з того, що керівництво викликало в школу поліцію, щоб зупинити урок Лисюк, яка була відсторонена від роботи за відсутність вакцинації проти COVID-19.

За словами Малишевої, Лисюк та інші відсторонені вчителі розповідають "то про Бога, то про сатану". А нещодавно навіть заявили, що подали до суду на директора, колишнього мера міста і на всіх п'ятьох президентів України за "підробку державного герба".

читайте такожУ МОН заявили, що в Україні досягнутий поріг вакцинації вчителів у 80%

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що заступник міністра освіти Віра Рогова заявляла - в Україні істотно прискорилася вакцинація від коронавірусу серед педагогів.

Найбільше щеплених педагогів у Києві, а також у Сумській, Черкаській, Луганській, Донецькій областях. Найменше - у Вінницькій та Одеській областях, а також на Заході.

Крім того, говорила чиновниця,"під пильним контролем" шість регіонів - це Волинь, Прикарпаття, Львівська, Вінницька, Одеська та Херсонська області, де на дистанційному навчанні зараз перебуває понад 40% шкіл.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти