У Москві затримали військового, який викрикував "Слава Україні"

3 липня 2023, 11:59
Проти військового та його товариша, які викрикували українські гасла, вже відкрили справи.
У Москві затримали військового, який викрикував 'Слава Україні'
У Москві затримали військового за українські гасла / колаж: Главред, фото: УНІАН

У мережі шириться інформація про те, як у столиці країни-агресорки Росії затримали російського військовослужбовця, який разом з другом кричав "Слава Україні". Чоловіки вилізли на дах будинку й почали викрикувати проукраїнські гасла.

Відомо, що 1 липня двоє чоловіків залізли на дах будівлі й почали викрикувати українські лозунги. Після цього вони почали кидати у перехожих підручні предмети. Інцидент стався на Кудринській площі. Російські телеграм-канали заявляють, що проти чоловіків вже відкрили справу, передає 24 Канал.

Місцеві перехожі відразу викликали поліцію, які затримали "порушників". Як з'ясувалося, хуліганами виявилися уродженці Челябінської області - 27-річний Денис Волков та 25-річний Станіслав Механцев.

відео дня

На Волкова склали протокол за "дискредитацію російської армії", а ось його другу - пощастило менше. Механцев - військовослужбовець і зараз служить у Москві. Проти нього вже відкрили провадження й передали справу до військової комендатури.

Нагадаємо, що дочка пропагандиста Соловйова відкрито виступає проти війни. Катерина Соловйова відкрито критикує війну і владу, закликає допомагати Україні і росіянам, які хочуть уникнути мобілізації.

Стало відомо, що у Москві і головній лікарні Кремля обладнують бомбосховища. У столиці країни-агресора Російської Федарції Москві в підвалах житлових будинків вже з'явилися інструкції з евакуації та збору тривожних валізок.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти