StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочка пропагандиста Соловйова відкрито виступає проти війни

31 травня 2023, 15:32
Дочка Соловйова тепер закрила всі акаунти в соціальних мережах.
Володимир Соловйов
Володимир Соловйов відмовився коментувати "поведінку" дочки / скріншот YouTube

Дочка Володимира Соловйова, головного російського пропагандиста, який ненавидить українців і Україну і всіляко підтримує вбивства мирних громадян Катерина, відкрито виступила проти нападу Росії на Україну.

За інформацією видання "Верстка", 32-річна дочка пропагандиста від другого шлюбу, уродженка США Катерина Соловйова відкрито критикує війну і владу, закликає допомагати Україні і росіянам, які хочуть уникнути мобілізації, ставить феміністські спектаклі, танцює на бурлеск-сцені і живе в Москві.

Катерина Соловйова не підтримує війну
Катерина Соловйова не підтримує війну / скріншот "Вертська"

Відразу після нападу Росії на Україну, Катерина Соловйова англійською мовою записала для свого tik-tok два антивоєнних відео. Дочка пропагандиста і терориста Соловйова на камеру розповіла про те, що в країні-агресорі Росії заборонили "називати війну війною" і ввели військову цензуру.

відео дня

У першому відео вона засудила дії російської влади і зазначила: "Я ні в якому вигляді не виправдовую те, що робить ця держава". У другому ролику молода жінка попросила свою англомовну аудиторію не ототожнювати Росію з її президентом. "Я хочу, щоб ви знали, Росія — це не Путін. І не дозволяйте ненависті перемогти, тому що саме цього вони домагаються", — сказала вона. Ці два відеозаписи стали останніми в Tik-Tok Соловйової.

Дівчина грає басисткою в групі, а також виступає режисером одного московського театру. Вона називає себе також артисткою. На сьогодні, всі соціальні мережі жінки закриті, а її твіти видалені.

Раніше в своїх постах Соловйова дякувала батькові-пропагандисту за батьківство і зізнавалася йому в почуттях. "Кореспондент видання кілька разів листувалася з Катериною Соловйовою. Режисер відмовилася коментувати свої стосунки з батьком і творчу діяльність, сказавши, що переживає за безпеку учасників своїх проектів", - пише ЗМІ.

Скрін поста Соловйової, де вона зізнається в любові пропагандисту
Скрін поста Соловйової, де вона зізнається в коханні пропагандисту / скріншот

"Первісною цінністю для мене в даному випадку є безпека моїх колег, які і так постійно стикаються з несправедливістю і вузьколобістю. Мені нема чого приховувати, але говорити зараз про мого батька значить наражати на небезпеку не тільки себе і своїх близьких, але і моїх друзів і колег", — написала вона.

"Верстка" звернулася до Володимира Соловйова з проханням розповісти, чи не виникають в родині конфлікти через антивоєнну позицію дочки. Телеведучий прочитав повідомлення і не відповів", - додало медіа.

Нагадаємо, раніше місцевий топовий пропагандист Володимир Соловйов вельми розлютився після жарту гумориста Максима Галкіна, який був присвячена голові іншої російської пропагандистки - Ольги Скабєєвій.

Раніше фанатка путінського режиму і війни проти України Симоньян заявила, що вважає, що вона, і ще один кремлівський зливний бачок Володимир Соловйов стануть наступними після Дугіної, Татарського і Прилєпіна.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти