Напився і намагався вбити себе: у Мережі дізналися про чергову спробу суїциду Медведєва

1 червня 2023, 12:57
Дмитро Медведєв важко виходить із "запою" та у тверезому стані в основному перебуває в депресії.
Дмитро Медведєв
Дмитро Медведєв нібито вдруге спробував вчинити самогубство / сайт Кремля

Серед кремлівської еліти розігрується чергова драма. Мало того, що, за чутками, сам російський диктатор Володимир Путін переживає не найкращі часи через проблеми зі здоров'ям, так ще й "запасний президент РФ" Дмитро Медведєв нібито допився до того, що намагався вкоротити собі віку. Про це пише Telegram-канал Генерал СВР, який нібито веде колишній генерал Служби зовнішньої розвідки РФ.

За даними каналу, близькі заступника секретаря Радбезу РФ, експрезидента країни-агресора Медведєва стурбовані погіршенням стану його фізичного і психічного здоров'я на фоні алкогольної залежності.

"Медведєв важко виходить із "запою" та у тверезому стані в основному перебуває в депресії. Рекомендації лікарів Дмитро Анатолійович відмовляється виконувати категорично", - йдеться в повідомленні.

Близькі та охорона Медведєва говорять про недавню невдалу спробу суїциду. Медведєв, перебуваючи в стані сп'яніння, нібито "намагався нанести собі колоті рани живота і грудей столовим ножем".

"Все закінчилося подряпинами, легкими порізами і синцями, але це вже друга спроба колишнього президента звести рахунки з життям. Цього разу Медведєв передсмертних записок не писав, мабуть, рішення було спонтанним", - додали на каналі.

Чутки про спроби суїциду Медведєва

Наприкінці червня 2022 року General SVR писав, що Медведєв вирішив звести рахунки з життям і написав п'ять варіантів передсмертної записки. У цих записках він нібито назвав "спецоперацію в Україні" війною та звинуватив у всьому свого "шефа" - президента Путіна.

Охорона знайшла Медведєва п'яним і з пістолетом у правій руці. Після умовлянь він віддав пістолет, який, як з'ясувалося, був заряджений бойовими патронами.

Після інциденту до Медведєва приставили психіатра і заборонили вживати алкоголь.

Дивіться відео про те, як Медведєв підіймався і опускався по кремлівській кар'єрній драбині:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти