"Зеленський живе в реальності м'ясника": Ілон Маск образив президента України

15 листопада 2023, 13:34
У межах свого сервісу мікроблогів X (колишній Twitter) Ілон Маск дуже негативно висловився про президента Володимира Зеленського.
Зеленський, Маск
Ілон Маск дуже неприємно висловився про президента Володимира Зеленського / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Скандально відомий американський комерсант Ілон Маск (за останні місяці неодноразово висловлювався на користь країни-агресора РФ) відзначився новою і вельми маячною заявою.

В одній з так званих аудіокімнат належного йому сервісу мікроблогів X (колишній Twitter) Маск безсторонньо висловився про президента Володимира Зеленського і чомусь сказав позитивні слова на адресу головкома ЗСУ генерала Валерія Залужного.

відео дня

"Я думаю, що Залужний точно той, хто цінує життя своїх людей. І тверезо дивиться на те, що відбувається насправді. Зеленський давно вже живе у своїй реальності, і ця реальність не відповідає дійсності", ‒ заявив він.

Скандальні заяви Ілона Маска

Маск кілька місяців тому потрапив у скандал через свої висловлювання щодо війни Росії проти України. Бізнесмен закликав до "припинення вогню" і назвав війну в Україні - "безнадійною ситуацією".

Трохи раніше Маск зганьбився заявою про касетні бомби для ЗСУ. За його словами, рішення США передати Україні боєприпаси є "лицемірним". Маск вирішив, що з постачання касетних боєприпасів Україні нібито нічого доброго не вийде.

В Офісі президента оперативно відповіли на маячню Маска щодо "здачі України". Відмова від підтримки України точно не припинить війну, впевнений радник керівника ОП Михайло Подоляк.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти