У Сєвєродонецьку священик УПЦ МП "зливав" окупантам інформацію про ЗСУ

27 квітня 2022, 11:21
Зрадник був спійманий.
У Сєвєродонецьку священик УПЦ МП 'зливав' окупантам інформацію про ЗСУ
У Сєвєродонецьку священик УПЦ МП "зливав" окупантам інформацію про ЗСУ / УНІАН

У Сєвєродонецьку Луганської області священик Української Православної церкви Московського патріархату передавав російським окупантам інформацію про дислокацію українських військових.

Мобільний телефон священнослужителя Української Православної церкви Московського патріархату правоохоронці перевірили вчора, 26 квітня, повідомив у Telegram голова обласної Військової адміністрації Сергій Гайдай.

"У телефоні було виявлено листування з представниками незаконних збройних формувань, в якому цей громадянин передавав відомості про чисельність, дислокацію, озброєння військових Збройних сил України", - заявив Гайдай.

відео дня

Раніше ми розповідали, що в Славутичі місцевий священик Православної церкви України Іван Шепіда не побоявся окупантів, і разом з іншими городянами чинив опір. З собою він взяв тільки хрест і хоругви.

читайте такожБили кийком в серці і погрожували зґвалтувати: священик з Херсона розповів про тортури окупантівНагадаємо, від масових обстрілів російських окупантів місто Волноваха в Донецькій області виявився практично повністю зруйнований. Дуже серйозно виявилася пошкоджена і церква Святого Миколая Чудотворця.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти