Унаслідок атаки РФ в Луцьку пошкоджено житлову багатоповерхівку: є постраждалий

26 серпня 2024, 10:44
132
Рятувальники ліквідували наслідки чергової російської атаки.

Наслідки атаки в РФ
У Луцьку пошкоджено житлову багатоповерхівку через атаку РФ / Колаж: Главред, фото: ДСНС

У Луцьку внаслідок ворожої атаки вранці 26 серпня пошкоджено житловий будинок. Постраждала людина. Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

За його словами, усі відповідні служби працюють на місці.

відео дня

"Близько 10.00 внаслідок ворожої атаки пошкоджено ще один житловий будинок в обласному центрі. На жаль, є один потерпілий. Решта інформації - уточнюється", - йдеться в повідомленні.

Тим часом у ДСНС України повідомили, що в Луцьку рятувальники ліквідували наслідки чергової російської атаки.

"Близько 8:30 ранку відбулося влучання в багатоквартирний житловий будинок на одному з проспектів міста. Внаслідок цього було пошкоджено будівлю та майно громадян", - ідеться у повідомленні.

Рятувальники оперативно ліквідували наслідки горіння та руйнування конструкцій у квартирі. Мешканцям допомогли евакуюватися в безпечне місце.

Ракетно-дроновий удар РФ по Україні 26 серпня

Уранці 26 серпня РФ атакувала Україну з повітря - окупанти підняли в небо 11 бортів Ту-95, шість бортів ТУ-22М3, а в Чорному морі перебували носії ракет "Калібр".

У Кривому Розі, Кропивницькому, Харкові та інших містах прогриміли вибухи. Голосно було і в Києві. Детальніше про ворожу атаку на столицю читайте в матеріалі: У Києві прогриміли вибухи, у деяких районах зникло світло та вода: що відомо.

Відомо, що окупанти атакували енергетичну інфраструктуру. У низці міст зникло світло та вода. Укренерго запровадило аварійні відключення. Міністр Галущенко назвав ситуацію в енергетиці складною.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти