Українські пілоти віртуозно принизили російський винищувач: деталі повітряного бою на Миколаївщині

22 червня 2022, 10:00оновлено 22 червня 2022, 11:49
Винищувач противника вдарив двома керованими ракетами "повітря-повітря" по парі наших літаків.
Українські пілоти віртуозно принизили російський винищувач: деталі повітряного бою на Миколаївщині
Українські пілоти віртуозно принизили російський винищувач/ УНІАН, скріншот

На південному напрямку відбулася повітряна битва між літаками ЗСУ та окупантів.

В результаті українські пілоти відмінно спрацювали і уникнули ракетних ударів ворога, повідомили в оперативному командуванні "Південь".

"Винищувач противника вдарив двома керованими ракетами "повітря-повітря" по парі наших літаків. Штурмовик і винищувач віртуозно ухилилися від удару. Втрат немає", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Відзначається, що також ворожа авіація працювала по позиціях ВСУ в Миколаївській області. Нанесено 2 удари вертольотами. Втрат внаслідок ворожої атаки серед бійців ЗСУ немає.

читайте такожСловаччина готова передати Україні винищувачі МіГ-29, але є умоваВорожі спроби розвідати наші позиції в Миколаївській області перервала точна робота зенітно-ракетного підрозділу. Всього за добу 21 червня ракетно-артилерійські та інші підрозділи виконали 150 вогневих завдань. Українська авіація в цей час атакувала росіян 5 разів.

Також повідомлялося, що бійці Збройних сил України завдали нищівного удару по російському винищувачу Су-25 в Луганській області. Літак був збитий з американського переносного зенітно-ракетного комплексу Stinger. Пілот збитого військового літака катапультуватися не встиг.

Раніше президент України Володимир Зеленський зазначав, що Росія в жодній з воєн не втрачала стільки авіації, як у ході повномасштабної війни проти української держави. На той момент ЗСУ знищили 200 російських бойових літаків.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти