"Україна задоволена гуманітаркою з Іспанії": Мережу підірвали меми про затримання Шарія

5 травня 2022, 12:52
421
Українці опублікували у Facebook і Telegram фотожаби про затримання проросійського блогера Анатолія Шарія в Іспанії, якого підозрюють у держзраді.
Затримання Шарія-мем
Затримання Шарія - Мережу підірвали меми / Фото соцмережі

В Іспанії місцеві правоохоронці затримали Анатолія Шарія - проросійського блогера, якого СБУ давно підозрювала у державній зраді. Мережа вибухнула мемами на фоні цієї новини, а дружина затриманого відреагувала досить дивно - вона опублікувала фото папуги.

У своєму Telegram-каналі Ольга Шарій показала фото з Барселони з папугою на руці. Це сталося одразу після оприлюднення інформації Службою безпеки України про її чоловіка.

"Папуги в Барселоні - з номерками та їдять хліб з рук. Комедія", - йдеться у підписі до фото.

'Україна задоволена гуманітаркою з Іспанії': Мережу підірвали меми про затримання Шарія
Дивна реакція Ольги Шарій на затримання чоловіка / t.me/OlgaSharij

Тим часом у Facebook і Telegram українці публікують фотожаби на тему затримання Шарія в Іспанії.

У коментарях під фото йдеться:

"Був в Іспанії на навчаннях", " Хто наступний?", "Долялякався"," нарешті","наступний блог Анатолія Шарія шукайте на каналі Служби безпеки України".

Є і відео "затримання Шарія":

Як повідомляв Главред, пророссийский блогер Анатолий Шарій втік до Іспанії та продовжував там вести свою антиукраїнську діяльність. Вілла блогера коштує мільйон євро. Купив він її в серпні 2019-го в каталонському містечку Рода-де-Бара.

Нагадаємо, в середині квітня стало відомо про затримання колишнього співголови партії ОПЗЖ і кума Путіна. Зокрема, в Мережі з'явилося фото Віктора Медведчука в українській військовій формі та в наручниках.

Пізніше його дружина Оксана Марченко записала звернення до політиків у зв'язку із затриманням чоловіка. У зверненні до Володимира Зеленського вона вимагала звільнення Медведчука.

Сам Віктор Медведчук погодився на обмін і виїзд до країни-агресорки - Росії. Втім, там на нього не чекають. Прессекретар Кремля Дмитро Пєсков заявив, що в РФ навіть приблизно не розглядають можливість обміну скандального політика.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти