"Примітивний і невдалий крок": у ГУР прокоментували оголошення Буданова в розшук

14 грудня 2023, 15:32
222
У Росії Кирила Буданова оголосили в розшук. Спікер ГУР Андрій Юсов прокоментував рішення росіян і пояснив, що демонструє такий відчайдушний крок росіян.
Гур, Буданов
Спікер Гур Андрій Юсов також додав - мовляв, росіянам не потрібно розшукувати Буданова, адже той аж ніяк не ховається / колаж Главред, фото УНІАН

"Оголосити в розшук" очільника ГУР МО Кирила Буданова - крок досить примітивний і невдалий навіть для самих російських окупантів. Про це в коментарі "24 каналу" заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

"Це примітивний і невдалий крок навіть для самої російської пропаганди, тим більше неодноразово повторюваний. З іншого боку, це чергове визнання ефективності роботи і керівника ГУР, і в цілому української розвідки і спецслужб, що не може не радувати. Шукати Кирила Олексійовича Буданова не потрібно, він на робочому місці і виконує поставлені завдання, які і полягають у зриві планів ворога і в деокупації українських територій, і власне – у знищенні ворогів, окупантів і військових злочинців", – заявив офіцер.

Юсов також додав - мовляв, росіянам не потрібно розшукувати Буданова, адже той аж ніяк не ховається.

відео дня

Отруєння дружини Буданова і співробітників ГУР

28 листопада стало відомо, що дружину голови Головного управління розвідки Маріанну Буданову отруїли. Джерела в ГУР підтвердили це і розповіли, що в її організмі знайшли миш'як і ртуть.

Справа про отруєння співробітників Головного управління розвідки Міноборони України та дружини керівника відомства Маріанни Буданової розслідують у самій військовій розвідці. В рамках розслідування буде прийматися рішення щодо підключення інших правоохоронних органів.

Екскерівник української зовнішньої розвідки Валерій Кондратюк розповів, що Служба зовнішньої розвідки України отримала неспростовні докази того, що за отруєнням дружини керівника ГУР Маріанни Буданової стоять російські силовики.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти