Зрадила свою дитину: на Донеччині колаборантка здала сина-військового в полон до окупантів

18 червня 2022, 14:35
Свого сина в полон до окупантів відправила колишній місцевий депутат. Жінка ще в 2014 допомагала в організації псевдореферендуму на Донбасі.
колаборантка здала в полон сина
У Донецькій області колаборантка здала в полон до окупантів свого сина / Петро Андрющенко

У Донецькій області місцева коллаборантка не придумала нічого кращого, ніж власноруч здати свого сина в полон до окупантів. Хлопець захищав країну у складі ЗСУ. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрущенко.

"Її син-військовослужбовець ЗСУ. Вона власноруч здала власного сина в полон окупантам. Мразота найвищого ступеня", – написав Андрющенко.

Як відомо, свого сина здала в полон колишній депутат Покровської селищної ради Мангушського району Анжела Клименко. Раніше стало відомо, що вона перейшла на бік ра**истам і очолила один з так званих гуманітарних штабів "Єдиної Росії".

відео дня

Ця зрадниця також брала участь в організації псевдореферендуму на Донбасі в 2014 році.

читайте такожВоював проти сина і розстрілював будинки в Сєвєродонецьку: ЗСУ взяли в полон "міліціонера ДНР"

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилося змонтована відеоісторія одного з російських окупантів, які потрапили в полон до українців - лейтенанта Юрія Шалаєва, випускника Московського вищого командного училища, командира мотострілецького взводу 70-го гвардійського мотострілецького полку ‒ з дислокацією в місті Шалі (Чечня).

На останніх кадрах відео помітно, як окупант тремтить від страху, сидячи в якомусь сараї, і потайки знімає йдуть по полю українських бійців. На початку квітня Шалаєв потрапив у полон ЗСУ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти