"Ганебники, вам тут не раді": жителі Мелітополя вийшли на вулиці і женуть геть окупанта

4 березня 2022, 16:36
Громадяни міста планують проводити такі мітинги щодня у своєму місті та закликають інших мелітопольців долучитися до акції.
Мелітополь, протест
Мелітополь / скріншот з відео

Жителі Мелітополя вже 4 день виходять на акцію протесту проти війни і закликають ворожі війська покинути територію України.

Незважаючи на вторгнення в місто російських окупантів, люди продовжують захищати своє рідне місто.

Так, мелітопольці щодня збираються на площі Перемоги о 12:00. Навіть незважаючи на заборону окупантів, тисячі жителів міста вийшли на мітинг і в п'ятницю, 4 березня.

відео дня

Після того, як люди збираються на площі, вони йдуть по проспекту з прапорами України, співають українські пісні і скандують патріотичні заклики: "Окупанти, додому", "Слава Україні", "Мелітополь - Україна", "Путін х*йло", "Окупанти", "Мелітополь вставай", "Ганьба", "Слава Україні! Героям Слава!".

Громадяни міста планують проводити такі мітинги щодня у своєму місті та закликають інших мелітопольців долучитися до акції.

Окупація Херсона

Російський загарбники увійшли до Херсона 1 березня. Вони спочатку захопили залізничний вокзал і річковий порт, а 3 березня захопили будівлю Херсонської ОДА.

Пізніше повідомлялося, що ворог після захоплення Херсона почав ставити "розтяжки" в місті. Городян закликали бути обережними.

У ніч на 4 березня радник голови Офісу президента України Олексій Арестович розповів, що в аеропорту Херсона ЗСУ накрили вогнем близько тисячі російських окупантів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти