Втрата Криму і "коридору" на півдні: Ягун назвав фатальний удар для режиму Путіна

30 жовтня 2023, 12:49
Країна-агресорка Росія починала війну проти України не просто для того, щоб забрати Крим, зазначив колишній заступник голови СБУ Віктор Ягун.
Віктор Ягун
Навіть втрата "суходільного коридору" до Криму стане ударом для Путіна - Ягун / Главред

Втрата контролю над окупованим Кримом або так званого суходільного коридору російських військ на півострів стане серйозним ударом по Володимиру Путіну і його режиму в Росії. Загарбникам важливий коридор до півострова і можливість забезпечення території водою. Про це заявив колишній заступник голови СБУ Віктор Ягун.

Під час чату на Главреді він сказав про те, що фатальним ударом для Путіна і його режиму може стати не тільки захід ЗСУ до Криму, але і втрата "суходільного коридору" до захопленого півострову.

"Втрата Криму і навіть суходільного коридору до нього буде серйозним ударом по Путіну. Адже ця війна починалася для того, щоб не просто забрати Крим, а отримати суходільний коридор до нього, постачання півострова водою і електрикою і по можливості відрізати Україну від морів, щоб вона крутилася в степах і лісостепу Полтавщини і Житомирщини. Розрахунок був на це", - підкреслив Віктор Ягун.

Раньше генерал СБУ Ягун назвав два сценарії повалення Путіна.

На його думку, такий варіант розвитку подій можливий у разі військової поразки військ РФ на полі бою або значних економічних проблем всередині російської держави.

Також Віктор Ягун пояснив, у чому проблема Кремля щодо відсторонення Путіна від влади.

На думку генерала, у кремлівських башт немає легітимної заміни Путіну.

Дивіться чат з Віктором Ягуном на Главреді:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти