Потрапив під мінометний обстріл: у тяжких боях під Бахмутом загинув молодий снайпер із Закарпаття

15 травня 2023, 17:06
Російські загарбники вдарили із мінометів по позиціях українських захисників, внаслідок чого Василь отримав смертельне поранення.
загиблий захисник
Під Бахмутом загинув молодий снайпер Василь Величко / Колаж: Главред, фото: Горінчівська територіальна громада, ua.depositphotos.com

У тяжких боях за Україну загинув молодий снайпер Василь Величко. Життя захисника обірвалося поблизу села Іванівське, що під Бахмутом. Воїн був родом із Закарпаття, повідомляє Горінчівська територіальна громада у Facebook.

Василь Величко народився 1988 року, жив у селі Березове в Горінчівській сільській громаді Хустського району Закарпатської області. Він був снайпером (2 категорії) відділення снайперів роти вогневої підтримки військової частини А7124 (Хуст), за званням – старший солдат.

Захисник мужньо боровся за свободу та незалежність нашої країни. Однак 14 травня російські загарбники вдарили із мінометів по позиціях українських захисників, внаслідок чого Василь отримав смертельне поранення.

"Непоправна втрата… Іще одне молоде життя забрала ця війна… Важко знайти слова для розради і втіхи, які б змогли зменшити душевний біль від втрати рідної людини… Висловлюємо найщиріші співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам полеглого воїна!" - йдеться у повідомленні громади.

Нагадаємо, у боях за Україну в Донецькій області загинув військовослужбовець 72 ОМБр Владислав Гречкосій. Свій останній бій воїн прийняв на Вугледарському напрямку. У нього залишилася дружина та півторарічний син.

Також повідомлялося, що у боях з російськими окупантами загинув житель Закарпатської області Андрій Сорохманюк. Йому було всього 27 років. Захисник України прийняв свій останній бій 11 травня 2023 року в населеному пункті Іванівське Донецької області.

Окрім того, у боях на Донеччині загинув 33-річний житель селища Затишшя Одеської області Олександр Сергійович Чайковський. Боєць захищав рідну країну від самого початку повномасштабного вторгнення РФ. Вдома у героя лишилися матір, брат, троє сестер, дружина та троє малолітніх дітей.

Дивіться відео про те, як ЗСУ системно контратакують окупантів РФ під Бахмутом:

Більше новин про загиблих захисників:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти