У боях з окупантами на Донеччині загинув молодий захисник із Закарпаття

14 травня 2023, 10:19
Захисник України Андрій Сорохманюк прийняв свій останній бій 11 травня 2023 року в населеному пункті Іванівське Донецької області.
Андрій Сорохманюк
11 травня Андрій Сорохманюк загинув у населеному пункті Іванівське Донецької області / Колаж: Главред, фото: УНІАН, Facebook Ясінянська територіальна громада

У боях з російськими окупантами загинув житель Закарпатської області Андрій Сорохманюк. Йому було всього 27 років.

Захисник України прийняв свій останній бій 11 травня 2023 року в населеному пункті Іванівське Донецької області. Про це повідомили на Facebook-сторінці Ясинянської громади.

Андрій Сорохманюк народився 21 жовтня 1995 року і проживав у селі Чорна Тиса Рахівського району.

відео дня

Захисник проходив військову службу у складі військової частини А4574 Збройних сил України, де служив старшим водієм-механіком.

"Мужньо стояв на захисті Батьківщини, був вірний військовій присязі та українському народу. Загинув у бою за Україну, її свободу та незалежність, захищаючи життя кожного з нас", – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Главред, у важких боях з російськими загарбниками загинув майстер спорту України з гребного слалому Олег Сірий. Смерть застала захисника під час виконання бойового завдання під Бахмутом.

Також на фронті загинув 42-річний хокеїст і тренер Олександр Хміль. Смерть застала захисника під час виконання бойового завдання під Бахмутом в Донецькій області.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти