Поліція схопила чоловіка, який у Бучі з окупантами катував прихильників ЗСУ

14 квітня 2022, 16:53
Правоохоронці затримали підозрюваного в Дніпропетровській області, куди він втік і де він переховувався після звільнення Київщини від агресорів.
Поліція схопила чоловіка, який у Бучі з окупантами катував прихильників ЗСУ
Поліція схопила чоловіка, який у Бучі з окупантами катував прихильників ЗСУ / Нацполіція

Житель Кривого Рогу приїхав в Бучу до родичів і там, під час окупації міста російськими агресорами, перейшов на бік ворога. Про це повідомляє портал Цензор з посиланням на представників української Нацполіції.

Чоловік їздив у патрулі разом з окупантами, психологічно тиснув на жителів Бучі, погрожував і смертю, залякував зброєю, а деяких патріотично налаштованих громадян ‒ катував.

Також зазначається, що під час обшуку в тимчасовому житлі зловмисника поліцейські вилучили речові докази, які свідчать про його співпрацю з окупантами. Тому фігуранту вже оголошено про підозру у державній зраді.

відео дня

Йому загрожує довічне ув'язнення. За такі дії фігуранту загрожує довічне позбавлення волі.

читайте такожРосія починає пожинати перші плоди своїх військових злочинів у Бучі

Нагадаємо, раніше в місті Буча Київської області знайшли штаб "кадирівців" на вулиці Яблонській. Там окупанти катували і вбивали українців.

Моторошні кадри опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. На кадрах видно, що загарбники розстрілювали людей впритул, а також випалювали їм очі і відрізали частини тіла.

У свою чергу, український омбудсмен Людмила Денісова розповіла, що в Бучі на Київщині п'ятеро російських загарбників зґвалтували 14-річну дівчинку. Після цього вона завагітніла.

Також загарбники зґвалтували 11-річного хлопчика на очах у мами-а саму нещасну прив'язали до стільця і змусили невідривно дивитися.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти