Партизани змусили ра**истів панікувати: у Мелітополі підірвали рейки

23 травня 2022, 15:30
Роздратовані окупанти намагаються знайти українських диверсантів, ганяють по місту з мигалками.
рейки, окупанти
У Мелітополі партизани підірвали рейки, окупанти в паніці / bk55.ru, Reuters

У Мелітополі українські партизани продовжують свою підпільну діяльність. Вони знову підірвали залізничні колії, якими відбувається постачання ра**истів. Про це повідомляє РІА Мелітополь.

Українські диверсанти підірвали колії за 2-3 км від м'ясокомбінату. Окупанти відправили на місце події бронепоїзд і групу автоматників, які проводили зачистку території.

Місцеві жителі стверджують, що ра**исти ніяк не можуть заспокоїтися і продовжують пошуки наших невловимих партизанів. Вони знову майстерно зникли з місця події і залишилися непоміченими. Але тепер по місту ганяє техніка розлючених окупантів з автоматниками і багато машин з мигалками.

відео дня

читайте такожПартизани підключилися до ЗСУ на Запоріжжі: знищили артилерію і "глушилку" зв'язку

Нещодавно стало відомо про те, що в Мелітополі Запорізької області українці підірвали рейки перед поїздом, в якому були окупанти. Рейки були заміновані недалеко від залізничного вокзалу.

Нагадаємо, в Енергодарі партизани "передали привіт" зраднику і колишньому депутату від ОПЗЖ Андрію Шевчику, який оголосив себе "народним мером". Вони підірвали під'їзд відразу після того, як той зайшов в будинок. Повідомлялося, що Шевчук отримав множинні осколкові поранення.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти