Партизани в Мелітополі провели нову спецоперацію: знищені окупанти і техніка

2 грудня 2023, 13:37
Російсько-окупаційна адміністрація в Мелітополі намагається приховати наслідки атаки, бо боїться кремлівських спецслужб.
Мелітополь
У Мелітополі партизани провели нову спецоперацію / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, deepstatemap

У Головному управлінні розвідки заявили про проведену партизанами спецоперацію в тимчасово окупованому Мелітополі. Були ліквідовані окупанти та пошкоджена їхня техніка.

Рух опору організував атаку в обідній час 1 грудня на в'їзді в тимчасово окупований Мелітополь.

"Акція помсти ворогам пройшла на проспекті Богдана Хмельницького, 115, де окупанти любили зупинятися "на перекур", - йдеться у повідомленні в Telegram.

відео дня

Сили українського опору знищили кілька російських окупантів та вразили ворожий паливозаправник. В результаті військова техніка виведена з ладу.

ГУР зазначає, що російсько-окупаційна адміністрація в Мелітополі намагається приховати наслідки атаки, бо боїться кремлівських спецслужб.

"Головне управління розвідки Міністерства оборони України та відважні українські партизани нагадують: Паління вбиває", - пожартували в ГУР.

Ситуація в Мелітополі

ЗСУ підбираються до траси, яка з'єднує Крим з Мелітополем. Колишній командир "Айдару" розповів про успіхи та просування ЗСУ на Мелітопольському напрямку.

Генерал розкрив деталі наступу на Мелітополь. Як зазначив Олександр Тарнавський, Сили оборони України продовжують операцію з оборони міста Авдіївка Донецької області.

Боєць "Легіону Свободи" Костянтин Денисов заявив, що на Мелітопольському напрямку росссіяне іноді навмисно відходять з позицій, щоб затягнути наші підрозділи у пастку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти