Активність авіації зменшилась: генерал розкрив деталі наступу на Мелітополь

25 листопада 2023, 11:55
244
Як зазначив Олександр Тарнавський, Сили оборони України продовжують операцію із оборони міста Авдіївка, що на Донеччині.
Активність авіації зменшилась: генерал розкрив деталі наступу на Мелітополь
Генерал розкрив деталі наступу на Мелітополь / Колаж Главред, фото: прес-центр штабу АТО, Генштаб ЗСУ

На Таврійському напрямку ворог скоротив кількість авіаударів, проте активність піхоти залишається на високому рівні. Окупанти продовжують здаватися в полон, при цьому тільки за останню добу три російських солдата вирішили "обрати життя". Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський.

"Російські окупанти здаються в полон — вчора 3 особи вибрали життя. Противник зменшив кількість авіаударів, але активність його піхоти все ще висока. Водночас, триває ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку", — зазначив генерал.

За його словами, в зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на противник здійснив 4 авіаудари, протягом доби відбулось 50 бойових зіткнень. Олександр тарнавський додав, що протягом останньої доби росіяни здійснили 912 артобстрілів по позиціях Сил оборони.

відео дня

"Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону на авдіївському напрямку. Загальні втрати ворога на таврійському напрямку склали 502 особи. Знищено 24 одиниці військової техніки. Зокрема, 1 танк, 4 ББМ, 4 артсистеми, 12 БпЛА та 3 автомобілі. Ще 21 одиницю техніки ворога пошкоджено", - резюмував генерал Олександр Тарнавський.

Війна Росії проти України - останні новини

Російські окупанти розпочали новий етап наступу на Авдіївку. Як повідомили в Інституті вивчення війни, ворог зазнав значних втрат, і йому не вдасться швидко продвинутися вперед.

Як зазначив командир роти ударних безпілотних літальних апаратів (БПЛА) 92-ої окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка Юрій Федоренко, російські війська спробували здійснити атаку на Бахмутському напрямку, використовуючи броньовану техніку та піхоту.

У партизанському русі "АТЕШ" повідомили, що вночі 24 листопада в тимчасово окупованому Криму відбулися вибухи, спричинені атакою безпілотників-камікадзе по Джанкою. Ця операція призвела до знищення частини озброєння та особового складу російських військових на території військової частини.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти