Вночі РФ атакувала Україну дронами і ракетами: є "прильоти"

22 червня 2023, 09:14оновлено 22 червня 2023, 10:48
У Криворізькому районі пошкоджено будинки. У небі над Одеською областю Сили оборони збили 3 ворожих "Шахеда".
Наслідки вибухів у Криворізькому районі
У Криворізькому районі пошкоджено 10 житлових будинків / Колаж: Главред, фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У ніч на 22 червня російські окупанти атакували Україну дронами і ракетами. У Криворізькому районі пошкоджено будинки. У небі над Одеською областю Сили оборони збили 3 ворожих "Шахеда", є і влучання.

Вибухи на Дніпропетровщині

Окупанти вночі завдали ракетного удару по Криворізькому району, пошкоджено будинки, автомобілі, водопровід та лінії електропередач. Про це повідомив у Telegram голова військової адміністрації Дніпропетровської області Сергій Лисак.

На щастя, обійшлося без жертв.

відео дня

"Вночі ворог вдарив ракетами по Криворізькому району. Спотворив житловий сектор. Пошкоджено 10 приватних будинків, господарськк спорудк, гаражі та авто. Розбиті газопровід, водопровід і лінії електропередач. Головне - обійшлося без жертв", - йдеться в повідомленні.

Лисак також повідомив, що було голосно і на Нікопольщині. По району російська армія відкривала вогонь тричі. З важкої артилерії цілилася по Нікополю. За даними ОВА, люди не постраждали.

Вибухи в Одеській області

Вночі 22 червня російські окупанти атакували і Одеську область. У небі над регіоном Сили оборони збили 3 ворожих "Шахеда". Про це повідомила керівник пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Так, є в Одеській області збиття трьох "Шахедів". Є, на жаль, і влучання, уточнюємо обстановку. Втрат людей немає, критичного влучання немає", - розповіла Гуменюк.

Як уточнив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, один дрон влучив у складське приміщення.

"Пожежу оперативно ліквідовано. Люди не постраждали", - написав Братчук у Telegram.

Нічна атака РФ була спрямована на об‘єкти критичної інфраструктури

Уночі 22 червня 2023 року російські окупанти атакували Україну з повітря ракетами Х-22, Х-47 "Кинджал" та ударними дронами "Shahed-136/131", повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Із бомбардувальників Ту-22м3 з акваторії Азовського моря противник здійснив пуски трьох крилатих ракет Х-22, із МіГ-31К – трьох аеробалістичних ракет Х-47 "Кинджал". Також зафіксовано пуски чотирьох іранських "шахедів" – три ворожі дрони знищено протиповітряною обороною.

"На щастя, ракети ворога не досягли своїх цілей на Дніпропетровщині. Втім, окупанти продовжують терор проти українського народу, атакуючи об’єкти критичної інфраструктури України", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Главред, вночі 22 червня у Києві прогримів вибух і почалася пожежа у багатоповерхівці. НП не пов'язана з ворожими обстрілами. За попередніми даними, в одній з квартир стався витік газу. Зруйновано чотири та пошкоджено шість квартир. Було врятовано 18 осіб. Двоє людей отримали травми, є жертви.

Нагадаємо, вночі 21 червня ворог завдав удар по північному напрямку ударними дронами іранського виробництва "Shahed-136/131". Всі дрони-камікадзе знищені силами і засобами Повітряних Сил в Хмельницькій області.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти